Snap
  • Mama
  • Gezond

1.0 Getting back in shape <3

Deze blog gaat over hoe ik het ervaren heb om na mijn zwangerschap weer terug in vorm te raken door middel van sport vs. gezond eten...

Het is alweer bijna een jaar geleden, dat mijn zoon Julian geboren is. 10 oktober om precies te zijn. Ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren, hoe ik me voelde, toen ik je voor het eerst vasthield. Zo klein, zo teer en nu is hij al een hele grote meneer..

4 weken na de bevalling ben ik begonnen met sporten en gezond eten om mezelf weer in goede vorm te krijgen. Wat viel me tegen?
- De combinatie van de zorg voor Julian/werken/sporten/gezond eten;
- “NEE” zeggen tegen alle lekkere dingen, die je aangeboden krijgt;
- De vermoeidheid.

Was het het waard? JA!
Er vielen namelijk ook dingen mee, zoals:
- De heerlijke recepten, die ik uit heb geprobeerd en nu vast in mijn ritme zitten;
- De energie, die je krijgt door het sporten;
- Het resultaat & I am proud of it!

In mijn blogs ga ik mijn recepten en trainingen delen, die mij op de goede weg hebben geholpen.
Naast mama zijn, vind ik het namelijk ook fijn om goed voor mezelf te zorgen!

Ik vind het echt heel erg knap hoe je dat allemaal voor elkaar krijgt. En dat maar met 1 kleintje. Ik ben werkzoekende maar omdat ik moeder van een drieling ben krijg ik veel afwijzingen. Ik krijg het niet voor elkaar om te gaan sporten. Ben 20 kilo te zwaar. En kan maar geen lekkere, makkelijke en gezonde gerechten bedenken. Mijn complimenten voor jou.

9 jaar geleden

Heel leuk en zo waar dat het belangrijk is ook goed voor jezelf te zorgen. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn als de wil er maar is! Ben benieuwd naar jouw ervaringen!