Snap
  • IVF-behandeling
  • #babywens
  • Baby

Tweede terug plaatsing

Wel of toch niet positief

Tijdje geleden heb ik een blog geschreven over hoe de eerste terug plaatsing ging en hoe het hele IVF heb ervaren. 11-11-22 zouden we onze resultaat terug krijgen of de tweede terug plaatsing nou wel of niet gelukt was.


De dag van de waarheid.

Ik had een drukke werkdag voor de boeg. Ik was pas begonnen als hotel manager en ik moet toegeven dat een ivf traject en een nieuwe baan met veel verantwoording niet echt samengaan (niet voor mij).  Maar goed dat is een les die je leert! 


Ik zat vol spanning de hele dag op m’n telefoon te kijken. Hopend op dat ene telefoontje!  Het lastige van alles is dat je het niet echt met je medewerkers kan bespreken en dit keer hebben we ook besloten om het niet tegen onze vrienden en familie te vertellen (alleen de ouders) het is mentaal erg zwaar als je konstant gevraagd word en ? Merk je wat.. hoe voel je je nu. 


Ik zat de dienstlijst te maken en toen kwam de mede eigenaar van de hotel keten gezellig aanschuiven en zaten we samen te werken. Toen ging me telefoon en dacht shit. Ik liep weg zodat ze het gesprek niet konden overhoren.  Ik nam op en er was een vriendelijke stem aan te telefoon en vroeg hoe het met me ging en dat ze de uitslag van de bloedtest had. Ze zei een geweldige aantal hcg hebben we gevonden in je bloed wat betekend dat je zwanger bent. Van harte gefeliciteerd!! Ik was door het dolle heen maar kon niet te hard gaan juichen. 


Ik meteen m’n man erna gebeld en zachtjes aan de telefoon medegedeeld dat het positief is en hij zei ik wist het!! Ik was zo misselijk en had duidelijke symptomen wat ik bij de eerste terugplaatsing niet had.


Zo zie je dat je lichaam en geest beide klaar moeten zijn anders werk het je lichaam tegen. Ik had bij de tweede terug plaatsing controle terug over mijn gevoelens. Acupunctuur/bars en psycholoog hebben mij heel erg goed gedaan.  


Over zes weken krijgen we onze eerste echo 😍