Snap
  • Kinderwens
  • #hoop
  • #ivf
  • projectbaby2

Nieuws van de gynaecoloog

Gemixte gevoelens, maar er is hoop

Nu zijn we een poosje verder en ik ben inmiddels een stuk wijzer geworden over mijn problemen maar ook die van mijn man.

Het was aardig lastig om bloed te laten prikken, als het moet gebeuren tijdens je menstruatie (die mega onregelmatig is) maar het is gelukt de tweede cyclus nadat ik bij den gyn ben geweest.

Bloed uitslag zover, het wijst erop dat mijn stofwisseling van slag is en nu krijg ik hormoon pillen om dat ermee op te lossen.  Verder heb ik niks gehoord over andere bloed uitslagen ( to be contiued or not) 

Mijn man zijn zaad was getest. Eerste keer uitslag was er geen sperma cel te vinden …. Hoe is dit mogelijk. Tweede keer was er zaad te vinden maar niet van al te beste kwaliteit. 

Als met al, ik met endometriose, hormoon problemen en een eileider samen met niet al te beste kwaliteit zaad is vrij lastig om zwanger te worden. Ze raden ons aan om ivf te doen. Waarop je ja hebben gezegd. We wachten nog op een telefoontje van de kliniek waneer we langs kunnen komen voor een intro gesprek.  Ik voel me opgelucht dat er toch nog een mogelijkheid is en ik weet dat dit traject niet makkelijk Zal zijn maar er is nog hoop!! 

Toch gek om bij stil te staan dat bij mijn eerste zwangerschap meteen hole in one was ( geluk gehad) toch zo dankbaar dat ik een geweldig mannetje op de wereld heb gezet. Mocht een tweede kindje niet lukken dan heb ik daar vrede mee, Westende dat ik alles heb geprobeerd maar genoeg is genoeg. 

Tot schrijvens zodra we beginnen met het ivf traject hoor je van me!