Snap
  • Kinderwens
  • negativiteit
  • benhetzobeu
  • Weerwachten

Life is not fair!

Heb het op het moment echt helemaal gehad.

Na onze 2e miskraam, moest ik terug aan de pil voor een maand. Omdat ik dus net een curretage gehad had vond onze gynaecoloog dit nodig. Ergens was dit heel dubbel, na 4 jaar terug aan de pil? Ik dacht dat ik er vanaf was. Maar oke we weten waarvoor we het doen. Dus ik nam deze pil voor een maand, het geen wat goed was aan de pil nemen was dat mijn maandstonden vrij snel doorkwamen na het stoppen met deze pil.

Gisteren kwamen deze door, content dat ik was belde ik deze morgen naar de gynaecoloog voor onze volgende IUI af te spreken. Nu kregen we het slechte nieuws dat we deze maand niet mogen starten aangezien mijn man op dit moment antibiotica aan het nemen is voor een ontsteking aan zijn prostaat. Ook al zou hij de antibiotica gestopt zijn tegen dat we onze volgende poging zouden ondergaan.

Zijn staal kan van slechte kwaliteit zijn en daarom wou de gynaecoloog het risico niet nemen om mij nu femara te laten innemen als de IUI misschien toch niet zou kunnen doorgaan. Het kon zelfs tot 3 maanden duren vooraleer het staal terug normaal zou zijn. Alsof het allemaal nog niet negatief genoeg is geweest de laatste 4 jaar, moeten we dit er ook nog maar bijnemen. 

Ben het allemaal zo beu! 

1 jaar geleden

Ik ben blij met hoe ik Dr. Ilekhojie vertrouwde om mijn ex -man terug te brengen na bijna een jaar van scheiding. Voordat ik Dr. Ilekhojie ontmoette, zocht ik veel websites op zoek naar manieren om mijn ex -man terug te krijgen nadat hij vroeg om mij zonder enige reden te scheiden. Ik was er kapot van, maar Dr. Ilekhojie gaf me hoop en zekerheid dat hij me terugbrengt. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg om terug te komen bij mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om Dr. Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij deed en ook zoveel andere mensen te helpen. Ik verlaat zijn contact zodat je hem kunt bereiken als je vergelijkbare problemen hebt. WhatsApp +2348147400259 of e -mail: gethelp05@gmail.com

1 jaar geleden

Wat een tegenvallers na alle tegenslagen die jullie al hebben gehad. En wat een verdriet, 2 miskramen😪 veel sterkte en kracht voor jullie ❤️