Snap
  • #ICSITraject
  • #kinderwens
  • #uzgent

Het vervolg van ons traject in België

5 februari mogen we een bloedtest doen om te zien of het is gelukt!

5 februari mogen we een bloedtest laten doen om te zien of het is gelukt! Helaas in de loop van de week testen we al en hebben we door dat dit niet het geval is... wat een ontzettende tegenvaller weer. Nu weet ik weer hoe al dat verdriet voelde. Wat kun je je dat ontzettend rot voelen zeg. Maar we veranderen er niets aan dus schouders eronder en door naar de volgende poging want we hebben nog 1 embryo! 5 februari direct gestopt met de medicatie en 10 februari is de menstruatie begonnen. Direct weer gebeld met Gent en we mogen starten met de hormonen slikken. 

Op donderdag 22 februari hebben we onze controle echo om te kijken of ze een terugplaatsing kunnen plannen. En ja hoor! Alles ziet er weer goed uit. Op 29 februari staat het gepland! In de tussentijd krijg ik een blaasontsteking met een antibiotica is deze over voor 2 dagen... helaas krijg ik weer klachten en bel de dag voor terugplaatsing of dit wel kan en handig is voor het embryo. We krijgen hiervan een telefoontje nadat ze hebben overlegt met de arts. Na het werk zijn we al wel direct door gereden richting België want het is nog bijna 4 uur rijden. Als we 45 minuten onderweg zijn krijgen we telefoon dat ze het willen cancelen.. de artsen vinden het risico te groot ook als ik koorts erbij krijg. Wat een teleurstelling.. maar super blij dat ik heb gebeld. Eerst de urine op de kweek laten zetten bij de huisarts en vanuit daar bekijken of we direct door kunnen of eerst een antibiotica moeten. Gelukkig gaat het ondertussen met de blaasontsteking goed!! Het heeel veeel drinken heeft goed gewerkt.

Er stond in de tussentijd een gesprek met de arts gepland dus ik overleg met haar over de antibiotica die ik voorgeschreven heb gekregen na de week van mijn urine. Gewoon nemen en deze cyclus weer starten met de hormonen! Heel erg fijn, we kunnen weer door. Dinsdag 19 maart weer een controle echo om te zien hoe mij baarmoederslijmvlies reageert op de hormonen. Ondertussen bespreken we ook de opties voor als het deze keer niet lukt.

Op 25 maart hebben we weer de terugplaatsing! Ik ben minder gespannen dan de vorige keer. We ontbijten lekker in het hotel, staan nog eventjes bij een tankstation op de parkeerplaats in het zonnetje en rijden dan door naar het ziekenhuis. Even uitplassen en goed drinken. Helaas zit de blaas tijdens de terugplaatsing niet vol en krijgen ze het slecht in beeld. Maar de terugplaatsing is wel gelukt! We rijden weer naar huis en nu weer afwachten.. In de loop van de week hebben we beiden er een goed gevoel over. We doen een testje maar helaas niets.. paar dagen later weer een test en ook niets.. 5 april bloedprikken maar wij weten al wel dat deze poging niet gelukt is. Dit betekend dat we weer het hele traject in gaan met alle hormoonspuiten en een punctie. Hier zie ik toch wel een beetje tegen op.. 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij icsitraject?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.