Snap
  • Zwanger
  • Verlies
  • stilgeboorte
  • echo

Even voostellen

Na zoveel verhalen gelezen, nu ons verhaal delen

Hallo mijn naam is Melissa en ben 27 jaar.

In oktober 2023 kwam onze grootste droom uit, een positieve zwangerschapstest.


In het begin van 2023 hadden we het samen over onze grootste droom, onze kinderwens wanneer zullen we het gaan proberen, wanneer zijn we er klaar voor?


Ik liep al langere tijd bij de gynecoloog voor controle’s van mijn endometriose. Ook met haar hebben we het over onze kinderwens gehad. In mei ben ik overgestapt van de pil naar een ander hormoon om de endometriose te remmen.


In september gingen we samem nog een mooie reis maken door bali, we hadden besloten voor de vakantie te stoppen met alle hormonen. Na de vakantie waren we er helemaal klaar voor om onze grootste wens in vervulling te laten gaan. We gingen er vanuit dat het een lang traject zou worden, hier waren we op voorbereid. Veel eerder dan verwacht hadden we op 30 oktober 2023 al een positieve test in handen. 

De dag van de postieve test had ik veel pijn en bloedverlies, wij moesten naar het ziekenhuis om te kijken of wel alles goed was. Gelukkig kregen wij het bericht dat alles er helemaal goed uitzag en dit een oorzaak was van het rekken van de plekjes (endometriose). Op de terug van van het ziekenhuis waren we al bezig hoe gaan we dit aan de familie bekend maken, namen verzinnen en hoe gaat de babykamer eruit zien. Onze grootste droom werd werkelijkheid wij zouden ouders worden.


Alle controle’s en echo’s waren goed tot daar de 20 weken echo op 8 februari 2024.