Snap
  • Kinderwens
  • #zwangerschap
  • #kinderwens
  • #ivf
  • #hoopvol
  • #nummer2

En toen zat je bij de IVF kliniek

baby wens nr 2.

Een tijdje terug kregen we eindelijk een telefoontje van het ziekenhuis. Maar helaas we konden het IVF traject niet bij hun doen omdat we al een gezond kindje samen hebben( regels in Denemarken)  Het gevoel van onrecht schoot meteen bij me naar binnen. Ik zei tegen haar, weet u het zeker is er echt niets jullie kunnen doen. Nee het spijt me maar jullie moeten zelf een prive kliniek zoeken.

onze gyn was op vakantie en moest 3 weken wachten. We hebben haar meteen gebeld toen ze terug was. Het is toch gek dat je door gewezen word, wetende dat we duidelijk gezegd hebben wat we al een kindje hebben? al met al kwam het er op neer dat we wel IVF moesten doen maar dan inderdaad via een prive kliniek en de kosten zijn dan voor ons zelf. Ik kan he zeggen dat is niet goedkoop in DK.  

Op zoek naar een kliniek. Wat een dolhof en wat is het lastig. Naar weken research gelezen te hebben vond ik een kliniek waar ik een goed gevoel bij heb. we konden een week later al langs voor een intro gesprek.  Wat een fijne dokter, hij nam alle tijd en we hebben ons hele verhaal verteld. Ik heb er echt vertrouwen in en hij ook. Het is alleen moeilijk te accepteren nat op de natuurlijke manier niet zal gaan. Hij has heel netjes een tekening gemaakt om te laten zien hoe het normale process gaat en hoe het de vorige keer gegaan is bij me en waarom het verkeerd ging, maar ook hoe dit weer kan gebeuren als het natuurlijk zou gebeuren. Dat gaf me een geruststellend gevoel.

we beginnen zodra mijn menstruatie is gestart dus al vrij snel. We hebben er zin aan om te beginnen en hopelijk komt er een mini ons  2.0 in 2023

stay tuned!!!