Snap
  • meisje
  • dieet
  • voorkeur voor geslacht

Een intens dieet voor meer kans op een meisje

Doris zette alles op alles om de kans op een meisje te vergroten.

Door onze collega's van Kek Mama afgelopen week:

Doris (37) en haar man Nick (40) hebben al vier zoons, Doris wilde echter heel graag nog een dochter en zette alles op alles om dat te laten slagen, daarom volgde ze maandenlang een intens dieet.

“Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik graag een dochter zou willen. Vanaf de eerste zwangerschap riep ik al: ‘Ik hoop dat ik een dochter krijg!” Sommige mensen vinden dat raar, maar voor mij betekent het niet dat ik niet van mijn zoons hou.

Gooien met stiften

Mijn vier zoons zijn namelijk schatten en enorme stuiterballen. Ik ben gek op ze, maar het zijn ook echte jongens. Ze houden van jongensdingen, zoals stoeien, voetballen en gamen. Dingen waar ik helemaal niets mee heb. Natuurlijk sta ik langs de zijlijn bij de voetbalclub, maar ik heb er de ballen verstand van.

Liever zou ik naar een balletvoorstelling gaan, of een middagje gaan shoppen. Maar dat vinden mijn jongens niets aan. Toen ze nog jong waren probeerde ik ze vaak aan het knutselen te krijgen, maar ze waren meer met de stiften aan het gooien dan aan het kleuren.

Het is dan ook geen geheim dat ik iedere zwangerschap opnieuw teleurgesteld was dat ik geen meisje kreeg. Gelukkig wilde ik wel altijd al een groot gezin, maar ik had wel gehoopt dat daar in ieder geval één meisje bij zou zitten..."

Lees snel het hele verhaal op Kek Mama!