Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zwaar depressief aan het worden.

Vorige week donderdag kreeg mijn vriend een opstaande voet ontslag gelukkig is hij bij de bond ingeschreven en helpen hem nu ook maar toch.

Het is zo zwaar om nu voor me zoontje te zorgen en me vriend vrolijk te houden en daarbij ook nog me moeder elke week verzorgen omdat zij sinds de feestdagen weet dat zij botkanker heeft en nu dus niet lang kan staan en ik haar dus een beetje opvrolijkt met haar eerste kleinzoon en haar helpt met eten maken voor der. Dan krijg ik ook nog eens afgelopen donderdag erbij dat me vriend opstaande voet is ontslagen met een ongeldige rede gelukkig ging gelijk de bond voor me vriend er achter aan alleen het punt nu is zijn werk houd zijn geld vast waardoor ik me druk ga lopen maken hoe ik alles moet gaan betalen met een koophuis en een kind. Gelukkig heb ik ook nog me schoonouders waar we dan eens kunnen eten dus dat scheelt dan wel in de koste maar toch ik voel me er niet goed bij vooral dat ik niks voor me kind kan kopen. Dus hoop stress en dat probeer ik dan te verbergen voor me zoontje.

9 jaar geleden

Heftig heel veel sterkte, ik kan me voorstellen dat dit heel zwaar op je dakkie valt zeker met zo een kleintje waar je voor moet zorgen! you can do it! na regen komt zonneschijn echt waar! hou vol. knuffel uit katwijk!

9 jaar geleden

Sterkte in deze vervelende situatie! Richt je op de positieve dingen zoals je kindje, dat helpt mij altijd goed.