Terug
Blog header image

Zoomer! You're best friend..

Mijn vriend is allergisch voor zo'n beetje alles wat haren heeft.. Een huisdier zit er niet in, dus dachten een tof cadeau te halen!
Lindsy83
6 jaar geleden

jammer dat het zo prijzig is. Lijkt me op zich leuk speelgoed maar zeker geen vervanging voor een echte hond! Nou heeft een echte hond ook vaak wel vergelijkbare nadelen. Die van ons luistert echt niet naar ons zoontje en heeft ook zeker aandacht nodig! Maar de liefde van zo'n beestje kan een robot nooit vervangen. Voor ons dus ook maar geen Zoomer, wij hebben al een Boomer ;)

Krullebol
6 jaar geleden

Haha! Ook dat geloof ik graag, maar wat je zegt.. De liefde die zo'n beestje je kan geven is natuurlijk niet te vervangen. Ik had m'n dochtertje dat ook graag gegeven. Ik kan mij voorstellen dat jouw zoontje hier echt van kan genieten!

anoniem2017
6 jaar geleden

Als je het eerder had gevraagt had ik hem je afgeraden. Hier heeft zoon hem vorig jaar voor de sint gekregen. 20 min spelen is een uur in de oplader. Hier mist hij zijn oren en staart al. Het was echt een miskoop, wij hebben nu wel een echte pup. Maar die moet eerst goed opgevoed worden

Krullebol
6 jaar geleden

Heeel herkenbaar helaas! Wat je zegt hoor.. Jammer dat ik t je niet eerder had gevraagd ;) nu kunnen jullie in ieder geval genieten van de Pup!

Annemiek2
6 jaar geleden

uhh € 80,00 voor een speelgoedhond? Ik zou er niet eens over na te hoeven denken om eerlijk te zijn ;). Maar dat is het zuinige in mij. Jammer dat het zo teleurstellend is voor jullie. Wij hebben wel een aantal stukken speelgoed op baterijen maar het meeste is gekregen. Ik ben benieuwd naar de review van je volgende speelgoed dat je wilt delen met ons.

Krullebol
6 jaar geleden

Haha goed punt! We hadden een amerikaans filmpje gezien ervan en waren super enthousiast, maar ik denk dat Amerikaans filmpje eigenlijk al een trigger had moeten zijn ;) ik dub over houten speelgoed wat ik veel heb vd kids of buiten speelgoed? Voorkeur? :D

Annemiek2
6 jaar geleden

nee hoor ik heb geen voorkeur ;) ik kan immers niet in je speelgoedkist kijken :D. Zelf heb ik een paar keer een leuk blog over speelgoed geschreven maar ook over buitenspelen zelf. Met houtenspeelgoed bereik je denk ik meer mama's tenzij je met buitenspeelgoed ook op het balkon kunt spelen.

Blog header image

My family

💜