Snap

Zoomer! You're best friend..

Mijn vriend is allergisch voor zo'n beetje alles wat haren heeft.. Een huisdier zit er niet in, dus dachten een tof cadeau te halen!

Tadaa! Zoomer! Robot hond..

Zoomer is nieuw.. Althans vrij nieuw in Nederland. Hij heeft een kattenvriendje en dino maatje. Zoomer is vrij prijzig 79,95 (goedkoopste aanbieding!) maar schijnt echt door te kunnen gaan voor speelse pup en beste vriend voor jouw kindje. 

Zoomer kent 30 commando's en luistert naar jouw stem! Hij luistert onder andere naar de volgende commando's en dit is grappig om te zien:

  • Zoomer ga zitten
  • Zoomer ga liggen
  • Zoomer speel dood
  • Zoomer zing een liedje
  • Ga plassen
  • Houdt de wacht
  • Laat het geld zien (geheime commando)
  • Doe een koe na (iets in die richting / geheim commando)

To be honest..

Wij vinden het een beetje een teleurstelling voor dat geld. De helft van de commando's verzin je niet, maar heb je ook niks aan. Of althans, de kids niet. Wij hebben m gekocht voor mn dochter's vijfde verjaardag afgelopen december. Zoomer is een week echt leuk geweest! Daarna heeft hij vooral in z'n "mand" gelegen.. 

M'n dochter moet namelijk wel precies de woorden van de commando's noemen anders luistert hij niet. Daarnaast luistert hij beter des te vaker je met hem speelt. Dit is voor m'n dochter best lastig, daar is ze misschien te jong voor of te ongeduldig.

Zoomer raakt op na een halfuurtje/driekwartier intensief gebruik en moet daarna vrij lang in de oplader. 

Mijn zoontje van 1 jaar vindt 'm overigens geweldig! Hij wijst tegenwoordiger naar Zoomer en dan zetten wij m aan. Hij pakt en slaat de hond. Ook kruipt hij 'm achterna en kijkt vol bewondering hoe de hond als een dolle heen en weer rijdt. 

Al met al?

Ik persoonlijk vind Zoomer het geld niet waard. Het is duur speelgoed voor mijn zoontje van 1 om mee te stoeien. En mijn dochter? Tsja.. Die heeft nog steeds liever een echte hond ;)

6 jaar geleden

nee hoor ik heb geen voorkeur ;) ik kan immers niet in je speelgoedkist kijken :D. Zelf heb ik een paar keer een leuk blog over speelgoed geschreven maar ook over buitenspelen zelf. Met houtenspeelgoed bereik je denk ik meer mama's tenzij je met buitenspeelgoed ook op het balkon kunt spelen.

6 jaar geleden

Haha goed punt! We hadden een amerikaans filmpje gezien ervan en waren super enthousiast, maar ik denk dat Amerikaans filmpje eigenlijk al een trigger had moeten zijn ;) ik dub over houten speelgoed wat ik veel heb vd kids of buiten speelgoed? Voorkeur? :D

6 jaar geleden

uhh € 80,00 voor een speelgoedhond? Ik zou er niet eens over na te hoeven denken om eerlijk te zijn ;). Maar dat is het zuinige in mij. Jammer dat het zo teleurstellend is voor jullie. Wij hebben wel een aantal stukken speelgoed op baterijen maar het meeste is gekregen. Ik ben benieuwd naar de review van je volgende speelgoed dat je wilt delen met ons.

6 jaar geleden

Heeel herkenbaar helaas! Wat je zegt hoor.. Jammer dat ik t je niet eerder had gevraagd ;) nu kunnen jullie in ieder geval genieten van de Pup!