Snap
  • Kind
  • zomer
  • zwembadje

Zomerse taferelen

Een aantal dagen is het echt zomer.Lekker zwemmen, barbequen, rustig boekje lezen. Hier thuis zitten de meiden het liefste in het zwembadje.

Een aantal dagen is het dan ineens echt zomer.

Lekker zwemmen, barbequen, rustig boekje lezen en noem maar op. Hier thuis zitten de meiden  het liefste in het zwembadje. Gezellig met een parasolletje er boven omdat het anders echt te heet is!

Zelf kom ik met dit weer eigenlijk nergens aan toe. In de ochtend wil ik nog wel wat doen, maar in de middag gebeurt er hier niets meer huishoudelijk!!! Tja te warm.

Genieten jullie ook echt alleen nog maar van het weer, of zijn jullie nog wel actief???

11 jaar geleden

Wie maakt zich met dit weer nog druk om het huishouden? Gelukkig kunnen we in ieder geval van een paar mooie dagen genieten en dat moeten we Dan ook maar doen. Je weet het tenslotte nooit hier in Nederland. En deze week is het al minder warm dan vorige week, heb tien toch meer binnen gezeten omdat het daar veel aangenamer was.

11 jaar geleden

Genietend van het weer en actief. wij zijn echt zomermensen, als het te benauwd is dan doen we het rustiger aan. Dochtertje meegenomen voor het eerst naar kinderboerderij en veel in zwembadje met parasol, mama erbij! lekker lopen of fietsen naar winkels e.d. poetsen kan 's avonds wel als het wat minder warm is. Dochtertje vermaakt zich prima en geeft het aan als ze iets niet meer wil.