Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zindelijk worden van je kindje

Het aanpakken van het zindelijk worden van je kindje

Zindelijk worden van je kindje

Mijn dochter is nu twee jaar en ik wil met een zindelijkheidstraining gaan starten voor haar. Ik ben al begonnen met haar dagelijks op een potje te zetten.Ik heb haar ook al op de toilet gezet. De eerste paar keer ging het heel goed op het potje. Nu heeft ze al een aantal dagen niets gedaan.

Meestal zet ik mijn dochter na het slapen, na het eten op het potje. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie ervaringen van het zindelijk worden van je kindje. Ging het goed? Hoe lang heeft het geduurd ?

10 jaar geleden

Ik zal ook eens even een kijkje nemen, bedankt voor de tip!

10 jaar geleden

Dank je wel voor je berichtjes!

10 jaar geleden

O ja, en heel veel succes natuurlijk voor jullie meid :-)

10 jaar geleden

Gewoon veel zonder luier laten lopen, dat werkt naar mijn idee toch het beste... Gelukkig ging het bij allebei mijn kids vlot, anders ben je er denk wel snel klaar mee, overal plasjes. Zodra je merkt dat de luier lang droog blijft zijn ze er in principe aan toe en als je vroeg begint zijn beloningssystemen nog niet nodig...