Snap
  • Kind
  • trots
  • zindelijk
  • potje

Zindelijk in 1 week

Onze zoon Ruben is in 1 week zindelijk geworden.  Hij is heel trots en wij natuurlijk ook. We lezen hem vaak voor als hij op het potje zit.

Onze zoon Ruben is in 1 week zindelijk geworden.  Hij is heel trots en wij natuurlijk ook. We lezen hem vaak voor als hij op het potje zit. Vooral de plasstickers vindt hij heel leuk. Er ontstaat een zonnetje als er "een boodschap" is gedaan. Vol enthousiasme roept hij dan "kijk, ik zie een zonnetje". Hij mocht ook elke keer een sticker plakken (ook een bijpassend zonnetje). En toen de kaart vol was mocht hij iets leuks uitkiezen. Het is een vrachtwagen van Bob de Bouwer geworden. Laatst wilde ik zijn potje legen en Ruben rende naar de w.c., ik vroeg of hij de bril omhoog wilde doen.  Waarna hij meteen zijn bril omhoog schuift.

Ik moest erg lachen om dit misverstand.

11 jaar geleden

Ik was zelf bang dat het erg lang zou duren voordat mijn zoontje zindelijk zou worden. Hij is nu namelijk 3 jaar (begin september) en ik vond het wel tijd worden. IN de zomer waren we op vakantie en hebben we van alles geprobeerd bij opa en oma. maar niks lukte. Nu we terug zijn van vakantie en hij weer naar de opvang gaat, gaat het steeds beter. In het weekend laat ik hem ook bloot rondlopen en staat zijn cars potje midden in de woonkamer. en YEAHHHH hij gaat iedere keer zelf op zijn potje zitten en doet er een plasje of poepje in. Dus met geduld kom je er wel. Hij is nog niet volledig zindelijk, maar het gaat de goede kant op gelukkig!!!