Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zindelijk!!!

Cadeautjes, stickers, stempels, wat hebben we niet gebruikt. Maar het heeft zijn vruchten af geworpen. Nu nog van het potje af....maar ook dat is gelukt!

Nou daar zijn we weer met de zindelijkheidsblog ;-) ! Het gaat helemaal toppie met onze kleine meid.Op een enkel ongelukje na, door het drukke spelen vergeet ze het dan even, zijn we nu dan van de luiers af overdag. Dat scheelt een hoop !! Alleen wilde onze meid niet poepen op het kdv. Dus met maar weer een poging tot omkoping ;-) als ze zou poepen dan kreeg ze een cadeautje van papa en mama. Nou zo gebeurd, luna poept op het kdv en kwam thuis vragen om haar cadeautje!! Haha! Nou een mooie loopfiets heeft ze gekregen, ook omdat we zo trots zijn op haar dat ze zo snel zindelijk is geworden. Maar helaas was het een eenmalige actie op het kdv. Dus dan maar weer iets nieuws verzinnen want ze houdt het net zo lang op tot ze thuis is met gevolg....buikpijn. OP het kdv extra veel gevraagd, gewoon op wc gezet, potje geprobeerd maar ze doet niks. Idee nummer 2...bij de blokker een zet van 16 uitdeelboekjes gekocht van Woezel en Pip. Ze is gek op lezen en op W&P. Dus bij elke x dat ze poept op het kdv krijgt ze een boekje...stand tot nu is 2 boekjes over 2 weken. Ze poept nu van de 2 dagen dat ze er is meestal 1x. We hopen dat dit verder stimuleert en dat ze snel ook daar gaat poepen. Nou dat was wel weer een plas en poep verhaaltje maar we zijn gewoon ontzetten trots op ons meisje en hopen dat we ook andere mama;s er mee kunnen helpen.

10 jaar geleden

Jij bent vast een troste mama :-) Lekker hoor, als die luiers uit zijn. De routine voor haar komt vanzelf!

10 jaar geleden

Supergoed!

10 jaar geleden

Wat fijn dat ze zo snel (redelijk) zindelijk is geworden. Ik hoef er nog niet mee te beginnen mijn meisje is nog maar 10.5 (vlogende week 11) maanden. Duurt nog even maar hoop dat het hier ook lekker snel gaat! Succes met de laatste loodjes ;)