Snap
  • Kind
  • mamaplaatscollab
  • babyannabell
  • Passthebaby

Yentl & Baby Annabell

Het moment dat Yentl wist dat zij grote zus werd, was zij oprecht heel blij!

En ze kon ook echt niet wachten tot haar zusje geboren werd. Bijna altijd mocht ze mee naar de afspraken bij onze verloskundige en mocht daar dan ook ‘meehelpen’. Luisteren naar het hartje, echo-apparaat op mama haar buik zetten etc. Ik wist het vanaf dat moment zeker: zij wordt zo’n lieve grote zus. Toen Loua eenmaal geboren was, was zij nog steeds zo in de wolken (gelukkig). Yentl wilde helpen met haar zusje in bad doen, flesje geven, luier omdoen. Echt, ik smelt van deze herinneringen. Maar nu Loua ouder is geworden, is er geen baby meer die alleen maar ligt… De meiden hebben echt lol samen en kunnen ondertussen al een beetje samen spelen (en ruzie maken). Sinds haar zusje baby-af is, is Yentl helemaal fan van poppen, die blijven lekker klein natuurlijk ;)

Yentl vindt het heerlijk en kan uren achter elkaar spelen met een pop. Maar nu heeft zij een eigen kindje, zoals ze zelf zegt. En het is oprecht haar baby… Sinds de dag dat zij baby Annabell heeft mogen ontvangen zijn die twee onafscheidelijk kun je wel zeggen. Ze gaat ermee om alsof het haar eigen baby is. Heerlijk om haar zo bezig te zien. ‘Oh jee mama, ze huilt ze moet een flesje’. Moet keihard lachen als haar baby een poepie laat, of een boertje. Speelt met haar pop, dekt haar toe wanneer ze moet slapen. En neemt haar mee in bed als ze zelf gaat slapen. Ook wanneer ze zich even mooi gaat maken is Annabell erbij, want dat gebeurt bij haar mama ook zegt Yentl dan. Schattig: ze deelt soms haar eten met de pop, want ze heeft ook wel honger toch mam?!

Hoe mooi om te zien dat zij ons gebruikt in haar rollenspel met haar pop. Soms mag papa haar ook even vasthouden, heel eventjes maar dan wil ze haar weer terug. De pop maakt echte geluidjes wanneer zij haar flesje krijgt, of haar speentje. En niet alleen echte geluidjes, maar ook haar mondje gaat op en neer. Wanneer Annabel moet huilen komen er echte traantjes uit haar oogjes. Je hoort wanneer zij huilt en ook wanneer zij moet lachen. Kortom, het is net echt! Enige ‘voordeel’ van deze baby is dat je hem even echt UIT kunt zetten als je geen zin meer hebt in haar gehuil ;).

Ik hoop dat ik later mag meemaken dat mijn meiden hun pop in mogen ruilen voor een echte baby. Hebben ze nu vast kunnen oefenen met de oh zo leuke baby Annabell. Ik vind hem geweldig!!

Liefs Kimberly 

Check hier!

Snap
Snap
3 jaar geleden

Hele leuke winactie 🍀 duimen voor onze dochter jessie-jazz 💕💕 @curlymomm @mamaplaats

3 jaar geleden

Superleuk! Die van mij doet ook alles met haar poppen. Ik heb zelfs een filmpje dat ze bij mij af zit te kijken hoe ze haar pop borstvoeding moet geven 😅

3 jaar geleden

Zo zoet! 😍 Hier zijn ze ook zo blij met hun nieuwe baby 😊

3 jaar geleden

Wat een krullen heeft die meid zeg 😍 echt zo mooi! Evan speelt ook graag met z’n poppen! Zo zie je maar, poppen zijn niet alleen voor meisjes! ❤️