Snap
  • Kind
  • Babyspullen

www.mamabear.nl

We hebben niet alleen bijzonder speelgoed, maar ook een diversiteit aan kinder rugzakken en meiden handtasjes[/caption]

Daar ga ik dan, mijn eerste stappen als blogger, maar ook als zelfstandig ondernemer.

Ik blog dan 00k niet over het zwanger zijn of over het moederschap.... ik ben nog geen moeder, maar wat niet is dat kan nog komen :-)

Het bloggen was een idee van 1 van de dames van mama plaats, bedankt voor de tip, een erg leuk idee, gezien ik graag schrijf, al vind ik het waarschijnlijk net als alle andere bloggers zo wel spannend voor de eerste keer.

Ik zal mezelf eerst even voorstellen, mijn naam is Kim, ik ben 36, geen kids zoals ik al aangaf, maar wel een kinderwens :-) Jaren geleden heb ik een half jaar als vrijwilliger in Sri Lanka gewerkt, ik ben toen in contact gekomen met een bedrijf dat Barefoot heet en ik was direct verliefd op de producten, welke van het merk Barbara Samsoni zijn. Toen al zei ik tegen een vriendin: deze producten wil ik ooit gaan verkopen in Nederland.

Ach, dromen he, jullie weten vast hoe het gaat, wilde plannen lossen langzaam op in de hectiek van het leven om zo nu en dan eens de kop weer op te steken, de gemoederen bezig te houden, voordat je ze de kop weer indrukt.

Deze keer was het anders, samen met mijn partner ben ik serieus naar deze optie gaan kijken en tadaaaa, daar ben ik dan, met mijn eigen bedrijfje dat stap voor stap van de grond komt en het alleenrecht om de Barbara Samsoni producten te gaan verkopen. De eerste onzekere stappen als zelfstandig ondernemer, beetje bang, maar vol met trots dat ik eindelijk op het punt ben waar ik wil zijn en met nog meer trots op de producten die we gaan verkopen.

We staan nu op het punt dat de designers bijna klaar zijn met de website en ik ben meer dan trots op het resultaat, de designers van www.now-media.nl hebben geweldig hun best gedaan en bij deze wil ik hen uit het diepst van mijn hart bedanken voor de enorme inzet en hun creativiteit. Ik kan niet wachten om online te gaan met www.mamabear.nl

Ik heb er zin in en hoop jullie dan ook uiteraard eens terug te zien op mijn website. Leuk om te weten, als je ons liked op www.facebook.com/mamabear.nl maak je kans op het winnen van een kinder tas naar keuze, deze verloten wij onder de eerste 500 likers. Uiteraard blijf je via de fb pagina ook op de hoogte van het laatste nieuws en nieuwe acties.

Tot blogs en tot ziens op mamabear.

Lieve groeten Kim

[caption id="attachment_32234" align="alignnone" width="150"] Een voorbeeldje van 1 van onze bijzondere wezentjes.[/caption]

Bijzondere en kleurrijke dieren die de fantasie van een kind enorm zullen stimuleren.Lieve moeders,