Snap

Woezel en Pip!

De twee leuke hondjes bedacht door Guusje Nederhorst, zijn erg leuk en populair.

Woezel is het leuke blauwe jongens hond die stoer en speels is. Pip, de allerbeste vriendin van Woezel is heel lief en schattig. Woezel en Pip maken van alles mee en ze proberen altijd kinderen te vermaken. Het vorige boekje, Woezel en Pip en hun nieuwe vriendje was een groot succes.

Woezel en Pip beleefde spannende avonturen met hun nieuwe vriend het vogeltje.  Vanwege het grote succes  heeft Woezel en Pip een nieuw boekje met een super leuke verhaallijn. In het nieuwe verhaal, Woezel en Pip en lammetje gaan Woezel en Pip op pad door de Tovertuin met hun nieuwe vriend het lammetje.

Lees de leuke verhalen en laat je hart veroveren door de twee leukste hondjes! Wat vind jij van Woezel en Pip? Laat het ons weten op Mamaplaats.

8 jaar geleden

The settings are the same on these atcnuocs. They are default. The only difference is risklevel, but you should set it yourself. We can't give any financial advice to you. RiskLevel has nothing to do with trading frequency. The only difference between results is the broker's differences. We recommend you to try several brokers' demo atcnuocs to compare and select the best.

11 jaar geleden

Mijn dochter Lisa is helemaal gek van Woezel & Pip. Er gaat geen dag voorbij dat ze de liedjes zingt en dat terwijl ze nog geen 2 is.

11 jaar geleden

Ik vind Woezel & Pip super leuk! Mijn dochter is er ook gek van. We hebben al 2 boekjes en een Woezel knuffel want die vind ze het leukste.