Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Winnen Little people boederij

Verbaast maar onwijs blij waren we toen we te horen kregen dat we de little people boederij hadden gewonnen. Mijn meisje speelt nog steeds ontzettend graag met Little people en deze boederij is een leuke aanvulling.

Verbaast maar onwijs blij waren we toen we te horen kregen dat we de little people boederij hadden gewonnen. Mijn meisje speelt nog steeds ontzettend graag met Little people en deze boederij is een leuke aanvulling.Bij binnenkomst was het al een groot feest......yey een doos! Kan ik daar op?

De boederij moest nog in elkaar worden gezet maar dat duurde maximaal 5 minuten (2 schroefjes en een deurtje vast klikken)De boederij maakt veel geluid en de liedjes worden geactiveerd door deurtjes open en dicht te doen. Als de maan boven staat komen we andere geluiden uit dan dat de zon boven staat.

Verder wordt er bij de boederij een boer, schaap, koe en paard geleverd. (Belle hoort er niet bij maar we speelde boer zoekt vrouw :-D)

Al met al heeft de boederij het hele weekend op de salontafel gestaan en wordt er nog steeds druk mee gespeeld. Bedankt mamaplaats voor dit mooie cadeau!