Snap
  • Kind
  • zorg
  • vloggen
  • vlog
  • zorgenkindje
  • vlogger

Wij vloggen over ons dagelijks leven

Hoe is het dagelijks leven met een kindje met 24x7 zorg?

In de vorige 5 blogs die ik gepubliceerd heb, kun je de voor gschiedenis van Daan lezen. In dit blog bericht vertel ik je graag iets meer over wat wij nu sinds kort doen, dat is vloggen!

Sinds 8 juni 2020 vloggen wij. Dit om meer aandacht proberen te creeeren voor deze doelgroep. Maar ook om mensen die geen idee hebben, een inkijkje te geven in ons dagelijks leven met Daan. Want hoe is het dagelijks leven nou als je een kindje hebt met 24x7 zorg?

Via deze weg willen wij jouw als lezer uitnodigen om hier kennis mee te maken. In onze vlogs laten wij leuke dingen zien, maar ook minder leuke dingen. Alle hectiek, de vele  zorg momenten veel is terug te zien in onze vlogs. 

Alle linkjes staan ook hier op mijn profiel, maar hieronder staan ze ook!

Youtube kanaal (vlogs): https://youtube.com/wieisdaanInstagram: https://instagram.com/wieisdaanFacebook pagina: https://facebook.com/wieisdaanWebsite: https://wieisdaan.nl

Vanaf mijn volgende blog, zal ik bloggen in het hier en nu, 2020! In mijn vorige 5 blogs kun je de jaren 2013 - 2019 lezen. Ook voor vragen, neem gerust contact op! En ook nu weer dankjewel voor het lezen van mijn blogs! Hier op mama (papa) plaats schrijf ik alles van mij af.

Dankjewel :)

3 jaar geleden

Wat bijzonder een vader op mamaplaats.welkom Dave. Wat lief dat jullie een kijkje geven in jullie leven. Ik heb alle blogs tot nu toe gelezen en blijf jullie zeker volgen. En de vlogs ga ik ook nog een keer bekijken. Geniet van jullie prachtige, bijzondere mannetje.

Beste Ann, dankjewel!!

3 jaar geleden

Wauw echt alle lof voor jullie, hoe jullie alles proberen te doen om de zorg voor Daan zo optimaal te geven. Ik heb met kippenvel de eerste blogs gelezen, ik ga je in ieder geval volgen met de blogs.