Snap
  • Kind
  • Nieuws
  • kind
  • cadeautjes
  • feest
  • taart

Wij hebben vandaag een jarige Job!

Vanochtend om 06:30 uur stond mijn jongste zoon naast ons bed. Uiteraard aan de kant van papa want dat is zijn grote vriend. Zegt ie tegen papa: “Papa, ik ben jarig vandaag!” Hij was zich er echt goed van bewust. Hij moest mooie kleren aan en naar beneden.

 

Eenmaal beneden was zijn stoel versierd met slingers en hingen er slingers in de kamer. Maar belangrijker nog, er lagen een aantal cadeautjes bij zijn versierde stoel. Hij begon zowaar met het kleinste cadeautje en eindigde met het grootste cadeau. Omdat hij dol is op speelgoedautootjes heb ik ook een 2-tal Cars autootjes gekocht,  de Cars Bliksem McQueen en zijn vriend Cars Takel. Inmiddels is mijn zoon helemaal verliefd geworden op de Cars Takel. Dat is nu zijn favoriete speelgoed.

We hebben samen broer en zus naar school gebracht. Daarna even doorgereden naar Supervlaai, want hij wist al een week van te voren welke taart hij wilde. “Mama, ik wil slagroomtaart op mijn verjaardag” deelde hij me al brouwend mee. Dus die hebben we gehaald. Daar kreeg hij ook nog een heel leuk verjaardag zakje om je vlaai mee op te kikkeren. Zo leuk!

Zijn tante kwam nog even zijn verjaardag vieren samen met zijn neefje. En weer 2 leuke cadeautjes gekregen. Een mooi voorleesboekje en een spelletje. Het spelletje hebben we direct gespeeld en het was echt een succes. Hij vond het echt helemaal geweldig. En natuurlijk hebben we een punt van die heerlijke slagroomvlaai naar binnen gewerkt. Het was echt smullen.

Vanavond wordt het nog een keer feest. Dan wordt het poffertjes en pannenkoeken eten, uiteraard nog meer cadeautjes uitpakken en dan na een heerlijk badmomentje, moe maar voldaan het bedje in.

Wat heerlijk om genietend en tevreden kind te zien op zijn verjaardag!

 

11 jaar geleden

Alsnog van harte gefeliciteerd!

11 jaar geleden

Gefeliciteerd!