Snap

Wie zit er achter de website van minimonkey_sewing

Hey, wat leuk dat je hier terecht bent gekomen!

Ik begin eindelijk maar eens een stukje over mijzelf. Ondertussen is deze website al een tijdje online en maak ik met veel plezier al jullie mooie bestellingen, maar als het aan komt over de vraag “wie zit er achter de website?” dan vind ik dat toch echt het lastigste om te laten zien.

Nou goed ik ben dus Laura en hoe ik mijn karakter het beste kan omschrijven? Nou ik denk creatief, rommelig en als ik wat in mijn hoofd heb dat moet het het liefst direct.

Ik woon samen met mijn man in Leeuwarden en ben mama van twee meiden. Nora is geboren in 2017 en nu dus vier jaar, ik ben nu dus elke ochtend en middag bij een basisschool te vinden. Tessa is geboren in 2019 en is twee jaar. Beide meiden zijn makkelijk te omschrijven, ze hebben een eigen wil en zijn lekkere dwarskoppen maar beide ontzettend lief en sociaal (zo objectief als je als moeder bent)

Ik ben zelf 26 en heb verpleegkunde gestudeerd, na mijn studie ben ik aan het werk gegaan in de thuiszorg. Na de geboorte van Nora ben ik wat minder gaan werken en op dit moment werk ik nog 3 / 4 avonden in de thuiszorg, overdag ben ik dan bij de meiden. De andere avonden en de ochtenden dat ook Tessa nu naar de peuterspeelzaal gaat besteed ik aan mijn website en aan het maken van alles wat je hier online vindt.

Wat ik verder nog leuk vind om te doen? Voor dat ik elke avond naaide heb ik een heleboel gehaakt, vooral een hoop knuffels en popjes. Je vindt hier in de kasten dus ook nog een hele grote verzameling haak spullen en boekjes. Voor een goed spelletje ben ik ook altijd wel te porren, een potje Risk, Kolonisten, kaarten of weer eens een nieuw spel. Samen met mijn zus en mijn broertje hebben we heel wat spelletjes uitgeprobeerd.

Nou heb ik toch nog een stukje geschreven over mij, heb je dit helemaal tot hier gelezen? Dankje J

Laat vooral ook in de reacties achter wie jullie zijn!