Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Wie is Smulprint.nl?

Even voorstellen; Mijn naam is Petra en sinds begin 2011 is ben ik de trotse eigenaar van Smulprint.nl. Naast het onderhouden van de webshop en het verwerken van de bestellingen, ben ik freelance etaleur/decorateur/stylist en samenwonend met de leukste man van Nederland. Maar bovenal ben ik de mama van 3 heerlijke mannen (1998,2001,2003). Kortom een druk , maar leuk bestaan. Zoals iedere moeder weet zijn kinderen enorm inspirerend, zo ook die van mij. Na het maken van verjaardagstaarten voor elke verjaardag,  is het idee voor Smulprint ontstaan. Je kunt op de site je eigen eetbare print ontwerpen en deze laten printen op een frostingsheet of ouwel. Daarnaast kun je ook kant-en-klare prints bestellen in de Smulshop. Met deze dessins kun je de leukste taarten maken. Natuurlijk zijn de prints niet alleen geschikt voor taarten, je kunt kiezen voor meerdere prints op een vel en daarmee de leukste (kinder)traktaties versieren.  Je maakt het verder helemaal af met wat leuke suikerdecoraties en je zult zien, altijd een succes!

Nu is het mijn bedoeling om nog veel meer leuke producten en ideeën op de site te zetten. Ik zal jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en daarnaast kan ik me voorstellen dat je nieuwsgierig bent hoe dit allemaal samen gaat met het gezin. Ik moet zeggen dat dat nu na een jaar aardig gestabiliseerd is. Na een druk en veelbewogen jaar, kan ik eindelijk zeggen dat het goed te combineren is. De site werkt, op wat kleine aanpassingen na, goed. Mijn printer werkt goed, de bestellingen komen goed binnen en het lukt me prima om ze snel bij de klant te krijgen. Ok, als de post een beetje meewerkt natuurlijk. Smulprint heeft een lekker jaar achter de rug en voor 2012 staan er zoveel leuke dingen op de agenda, ik heb er echt zin in. Verdere ontwikkelingen zal ik zeker melden in volgende blogs. Dus wil je op de hoogte blijven, hou het in de gaten.

Tot een volgende keer!

 

12 jaar geleden

Dank je voor je enthousiasme! En hij wordt steeds leuker, hou het in de gaten.

12 jaar geleden

Wat een verschrikkelijk leuke site!