Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Welke activiteit doe jij met je kindje?

Welke activiteit doe je als ouder graag met je kindje. Heb je een bepaalde voorkeur

Wij hebben twee dochters. Mijn man vindt het geweldig om met Jasmijn boekjes te lezen en met mijn jongste dochter liedjes te zingen. Ik vind het hartstikke leuk om met mijn dochters te gaan wandelen. Met mijn oudste dochter vind ik het leuk om te gaan zwemmen. Ik vind het heel leuk om mijn jongste dochter in badje te doen.

Welke activiteit doe jij het liefste met je kindje?

10 jaar geleden

Lezen vindt mijn dochter Jasmijn ook geweldig om te doen. Fijn weekend en veel plezier met je kinderen!

10 jaar geleden

Fijn om te lezen dat je zo geniet van je zoontje! Fijn weekend!

10 jaar geleden

Met mijn zoontje ga ik graag fietsen , wandelen , liedjes zingen, tekenen en zwemmen. Ik ben dan ook eigenlijk altijd met hem en verzin altijd iets nieuws om te doen.

10 jaar geleden

Lezen, spelletjes spelen en puzzelen zijn favoriete binnenactiviteiten bij ons. Fietsen, wandelen in het bos en naar de speeltijd gaan zijn favoriete buitenactiviteiten. En in het weekend als het buiten pijpestelen regent, lekker een filmpje kijken met z'n allen op de bank.