Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Weer regen en kou... BAH BAH BAH

Ik ben NU klaar met de regen en het koude weer... Kinderen mega druk, kunnen niet buiten spelen...

Weer regen, de 1291ste kleurplaat, de zoveelste keer gillen de kinderen tegen elkaar. De 973ste keer Bumba, Helden van de stad en Het Zandkasteel. Ik zo chagrijnig als ik weet niet wat.. Wat een verschrikkelijk weer. (Ik wilde voor "verschrikkelijk" eigenlijk wat anders typen maar dat is niet kindvriendelijk ;-)) Alle binnenspeeltuinen in de omgeving al gehad... 

Kan ik de hormonen de schuld geven, maar volgens mij ben ik en vooral ook de kindjes toe aan zon en buitenspelen.

Weer rennend door het huis omdat ze boefje spelen. Ik kan de auto's en het speelgoed met geluid wel ......(puntje puntje puntje) Bah bah bah, wat ben ik chagrijnig zeg. Klimt er weer een op het aanrecht, de ander trekt weer spullen uit de kast ooooh, kan er niet meer tegen.

Morgen begint het voorseizoen op de camping. Hoop zo dat we fijn weer tegemoet gaan, want deze mama gaat niet weekend na weekend in de regen in de voortent zitten kijken. Dan blijf ik lekker thuis, heb ik al voor mezelf besloten.

Zo wat een geklaag... IK WIL ZON..! 

8 jaar geleden

Gisteren een super mooie dag en vandaag weer regen, balen...

8 jaar geleden

Jullie zijn bij Toverland geweest :-D! Erg leuk voor kids!

8 jaar geleden

Verschrikkelijk he dit weer!!! Kan niet wachten op de zomer! Heerlijk naar buiten zonder jas, hoe makkelijk is dat? Nog ff doorzetten ben ik bang :(

8 jaar geleden

Oohw ik begrijp helemaal wat je bedoeld zeg. Wanneer komt die zon noooooou????