{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waterpret met de watertafel van Little Tikes!

Afbeelding blog 'Waterpret met de watertafel van Little Tikes!' Achtergrond blur afbeelding

Senn is een echt buitenkind. Zodra we wakker worden en Senn ziet dat het niet regent wil hij naar buiten. Ja, ook om 7 uur in de morgen haha. Het allerleukste om mee te spelen? Water! Het maakt hem dan ook niet uit dat hij kletsnat en koud wordt, dikke pret sowieso.

Het is dan ook geen grapje dat wij even een vreugdedansje deden toen de Fun Zone Battle Splash watertafel van Little Tikes binnen kwam. Wat een feest! Helemaal nu wij vanwege Corona in Nederland blijven in plaats van naar Frankrijk te gaan, een klein feestje in de achtertuin mag dus zeker ☺ Senn stond dan ook ongeduldig te springen toen ik de tafel in elkaar aan het zetten was en hoewel het niet eens zulk lekker weer was vandaag, kon de hele buurt Senn horen schaterlachen. De buurvrouw riep zelfs nog over de schutting dat ze het zo gezellig vond. Nou, een goed teken toch?

Bij deze watertafel kan je echt een strijd met elkaar voeren. Er zijn 3 plekjes waar kindjes (of ouders) kunnen spelen. Je hebt een waterschieter waarmee je de boot van de tegenstander kan laten zinken, een wedstrijdje doen wie als eerste de buis gevuld heeft of gewoon elkaar lekker natspuiten. Het handige aan deze watertafel is ook dat je hem aan kunt sluiten aan de tuinslag, zo heb je gelijk druk op de waterspuitjes staan! (En hoef je hem niet iedere keer te vullen haha). In het begin is het nog even testen en proberen, maar wat heeft Senn al een lol gehad. Hij snapte de spelletjes ook vrij snel! Dat viel mij echt alles mee.


Afbeelding blog 'Waterpret met de watertafel van Little Tikes!'

Het in elkaar zetten van de tafel is trouwens ook peanuts, dit heb je echt heel snel voor elkaar. Het boekje die bij de tafel zit (de handleiding) is heel duidelijk en hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je hem in elkaar moet zetten. Geen brute kracht nodig en toch erg stevig. Ik zet de watertafel trouwens na gebruik gewoon lekker in de schuur neer, zo blijft hij toch het mooiste en komt er geen vuiligheid in. Maar ik denk dat je hem ook prima buiten kunt laten staan.

Dus! Moeten jullie deze zomer ook verplicht thuisblijven? Maak er dan een superleuk waterfeestje van! Met je kindje(s) samen of met vriendjes en vriendinnetjes. Pret gegarandeerd!

Liefs,

Erin

Afbeelding blog 'Waterpret met de watertafel van Little Tikes!'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je