Snap

wat gaat de tijd toch snel

Nog 11 dagen, en dan word me kleine meisje al weer 1 jr.  pff wat is het jaar toch snel gegaan het is als de dag van gister!

maar wat is ons kleine meisje super snel , ik krijg overal te horen " oo wat goed, O  super goed dat ze al zo veel kan" Maar mag mijn kleine meisje niet nog lekker baby zijn?

Senna was 5 1/2 mnd toen ze zich zelf optrok aan de tafel en ging staan, ik stond er van te kijken dat het toen al deed de kleine ukkepuk, nog geen 2mnd later liep madam zelfstandig rondjes in t huis wel met vallen en opstaan en lekker houterig! Maar als ik haar nu zie rond huppelen terwijl we bij me ouders zijn, t is al een grote meid die heel veel kan. en dan moet ze nog 1 jr worden over 11 dagen.

ze zit te snuffelen in alle kastjes, kijkt overal in trekt alles open en rent lekker houterig weg wanneer ze iets niet mag pakken en toch te pakken heeft.  kruipt de trap op als je even niet op let gelukkig zit er een deur hier voor de trap, en hebben we zelf thuis geen trap!  ik heb afgelopen week een loopauto gekocht  zn ding waar ze op moet zitten en dan met dr beentjes vooruit kan racen en daar kan ze aardig mee overweg.   maar omdat ze zo veel kan vind ik het zo moeilijk dat ik gewoon niet meer weet wat ik voor haar 1ste verjaardag moet kopen, ze heeft al zo veel om mee te spelen. en als ik in de winkel aan t rond kijken ben en bij het "echte" baby speel goed sta wat eigelijk voor haar leeftijd is dan denk ik "Ja , als ik dit voor senna koop dit is helemaal niet meer uitdagend genoeg voor haar, daar is ze te groot voor" dat klinkt gewoon bizar,

nu Senna al zo groot is en niet meer echt baby is krijg ik gevoel van ik wil n baby, nog een nog eeen :) , maar mijn verstand zegt dat ik dat nu nog niet moet doen, of gewoon helemaal niet meer , ik verlang denk ik alleen naar een lief klein babytje wat je kan knuffelen en nog niet zo veel doet, lekker samen midden in de nacht wakker zijn en borstvoeding geven... heerlijk die nachten (maar om dat moment soms niet hihi) die fijne babyhuiltjes, het baby geurtje(al heeft senna die nog wel) , vieze stinkende melkpoepluiers!

Maar ondanks alles ben ik zo trots op mijn meisje ze doet het zo goed en ze word al zo groot, en ik ga nog lekker verder genieten van al het ondeugd en wie weet komt er toch nog snel een klein broertje of zusje voor Senna bij en kan ik weer van die heerlijke baby huiltjespoepjesgeurtjesenknuffeltjes genieten

10 jaar geleden

O ik herken mezelf in je verhaal. nu is mijn boefje bijna 8 maanden maar het gaat ook voor mij veel te snel. Hij kan al zo veel en voor mijn gevoel kan hij elke dag weer wat nieuws. van mij mag het allemaal wel wat langzamer. lekker rustig aan en lang baby zijn. Ik kan hem al heel lang niet meer op een arm dragen en ook de kleine kleertjes is hij veel te snel uit gegroeid.