Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Wat doen we aan op K(r)oningsdag?

Zondag 28 april 2013... nog twee daagjes tot een heel bijzondere dag.. 

Nog twee daagjes en het is zover, de dag waarnaar wordt uitgezien..  K(r)oningsdag/Koninginnedag (vooral door mijn kinderen om over de vrijmarkt te struinen en de speelgoedkast weer flink aan te vullen (en nee ze hebben echt nog helemaal niets hoor ;-0

De dag waarop Nederland zich massaal in het oranje hijst en we allemaal een zijn met elkaar (althans dat is de bedoeling).

Mijn kinderen houden niet zo van opvallen, dus hun outfit zal lauter bestaan uit het shirt van de Koningsspelen( zie vorige blog) en een jeans eronder. Ws verborgen onder de (winter)jas hoewel ze gelukkig een droge dag melden, wel nog een frisse dag.

Hoe zal jou kind(eren) er op deze dag uitzien, trekken jullie iets speciaals aan en halen alles uit de kast incl. Smink en oranje haarverf, of gaan we voor eenvoud? of een tussenweg ;-) doen jullie er speciaal moeite voor/.

Hoe dan ook maak er met zijn allen een geweldige dag van, geniet van elkaars gezelschap, neem een oranje tompouce op onze aankomende koning (die lijn komt morgen wel weer moeders) .. en prent deze hopelijk onvergetelijke dag in je geheugen.

Een fijne dag allemaal..en hou vooral de volgende blog in de gaten met vrijmarkt verkooptips voor je kind! 

10 jaar geleden

Mijn kleine meid gaat lekker in het oranje! Met wit. Lekker fel oranje, moet van de zomer ook nog kunnen toch!

10 jaar geleden

Met de Koningsspelen moesten de meiden op school in het oranje, dus heb ik voor allebei een leuk oranje jurkje gekocht dat anders ook gewoon draagbaar is. Totaal een euro of 12, dus daar valt niets van te zeggen. Verder hebben ze allebei een haarband met oranje vlechtjes daaraan,ha,ha...Ik zelf weet nog niet wat ik aan doe. ( ik heb volgens mij dat Bavariajurkje nog in de kast liggen,haha ) Ik ga er in ieder geval niets speciaals voor kopen!