Snap
  • Kind
  • Gezond

Wanneer grijp je in?

Toen ik vroeg of ze een ijsje wilde en ze nee zei, had ik moeten weten dat er iets niet goed was...

Gister ochtend hadden we geen brood in huis waardoor we volkoren havermout pannenkoeken als ontbijt gingen eten. Omdat ik nog even aan de slag moest heb ik Lola alvast een toetje gegeven. Een soja vla toetje. Had ze alvast wat zuivel binnen en ik kan rustig aan de bak. 

Toetje op. Pannenkoeken klaar. En Lola was er erg druk mee maar at bijna niets. Zal wel door het toetje komen. (Al kan ze normaal 2 a 3 boterhammen eten bij ontbijt)

Daarna gingen we op stap. We mochten figureren voor een bedrijfsfilmpje dus speelgoed mee en gaan!

Daar zijn we bezig geweest kregen we nog broodjes te eten. Lola wilde veel naar at weinig. Maar ach. Zal de warmte wel zijn... Toen we in de auto zaten at ze 3 rozijntjes en viel ze binnen 3 minuten in slaap. En besloot ik haar in de auto te laten om vervolgens door te rijnden naar een andere afspraak. Daar was ze heel aanhankelijk en wilde telkens getild worden en ook weer niet. Ik probeerde er achter komen wat ze wilde maar blijft lastig met een kind van twee.

Ze kreeg uit eindelijk een ijsje, zakje chips en een tosti. Lola is echt een ijsjes monster maar ze wilde niet eens een likje. Ze wilde een 'lipsje' oftewel chips. Maar het zakje mocht niet open. Uiteindelijk een tosti kaas... Als ze 1/4 op heeft is het veel... Ze bleef ook een beetje hangerig en zeurderig... Maar ach... Ze zal wel een beetje moet zijn (madame kan met een half uur slaap overdag genoeg hebben... Terwijl ze nu ruim een uur getukt heeft) 

Thuis wilde ze een paar pepsels even maar was geen lopende band werk zoals normaal. Ze dronk nog een paar slokjes water en kwam lekker bij mama hangen. Vervolgens ging ze even op de grond zitten en even later stond ze op, keek me met haar puppyogen aan en begon over te geven. 

Arm ding... 

Daarna was ze weer opgewekt en at een paar pepsels (!?) en ging op het balkon met water spelen. Als avond eten aten we rijst, met doperwtjes en tonijn. Ze was vrolijk maar heeft twee happen binnen gekregen, en toetje liet ze na twee keer roeren staan. 

In eens wilde ze bij mij zitten... En ging ze hangen... Mijn schoonzusje was op bezoek ik keek haar aan en zei: dit is niet goed... Super lief... Maar niet goed. Voordat ze kon vragen wat ik bedoelde begon mijn kleine meid weer te spugen... Na het eten zijn we nog even naar buiten geweest en gaan wandelen. 

Nu, de volgende ochtend werd ze wakker en vroeg ze om een soepstengel... Maar eet geen hap. Ligt inmiddels bij mij te tukken... En ik maak me zorgen...

Er is iets in mij wat zegt dat er iets mis is met haar. Maar ik weet niet wat. 

Op de planning staat dat we over een uurtje weg gaan om naar een voorstelling van woezel en pip te gaan... Maar ja... Wat is wijsheid...

7 jaar geleden

Gelukkig dat klinkt goed. Fijn dat ze weer in orde is.

7 jaar geleden

Ja! Gelukkig wel! Dank je wel voor het vragen. Alleen zaterdag en zondag ziek geweest en maandag weer tippietoppie!

7 jaar geleden

gelukkig, dat valt mee. Hoe gaat het nu inmiddels met Lola?

7 jaar geleden

Ik zal straks eens kijken! Maar als het er in zit heeft Lola daar geen last van ????. Al krijgt ze er niet veel van binnen want ze vind ORS 'bah!'