Snap

Wanneer een kinder schoonheidswedstrijd te ver gaat...

Sommige moeders gaan zo ver als het om miss verkiezingen! Ze doen er alles aan om om hun kindje een wereld ster te maken. Zelfs als dat betekend dat ze hun kleuter in ranzige outfits de catwalk op moeten sturen.

De driejarige Paisley Dickey shockeerde drie maanden geleden de kleine meid veel mensen door bij een schoonheidswedstrijd voor kinderen verkleed te gaan als Vivian Ward. Inderdaad ja, de prostituee dat Julia Roberts speelde aan de zijde van Richard Gere is 'Pretty Woman'. Met knielaarzen, een mini rokje en een pruik moest Paisley het podium op. Het ziet er niet uit dat het meisje snel gaat stoppen met deze wedstrijden. Ze is namelijk de grote ser van 'Toddlers & Tiaras', een realityreeks die kinderen en hun familie van dichtbij volgt tijdens de voorbereidingen van zo'n kinder 'missverkiezing'. Ter gelegenheid van Halloween doken van Paisley zelfs plaatsjes op als 'sexy' bikerchick.

Verschrikkelijk voor zo'n meisje, haar leven bestaat volledig uit netkousen, leer en bruiningslotion. Vaak zit ze er niet al te opgewekt bij, want ze beseft dat haar nog een druk schema te wachten staat in New York: Styling van het haar, make-up, danslessen, catwalkposes, het passen van jurken en nog veel meer van die tierlantijntjes. En dat allemaal in een snelcursus van 5 dagen! "Ze wordt wel een beetje humeurig als de dagen zo lang duren", aldus moeder Wendy. "Soms moeten we haar omkopen met stickers en Skittles om haar aan de gang te houden."

Wat vind jij hier van als mama?

11 jaar geleden

ja lisa daar heb je gelijk in

11 jaar geleden

sorry hoor ik snap dat niet vragen ze wel eens af hoe het kindje dat ervaart het zou verboden moeten worden

11 jaar geleden

zoveel make-up is toch nooit goed voor hun gezichten..

11 jaar geleden

Dit is echt heel erg! Ze zien eruit als poppen!!! Ik kan me niet voorstellen dat 't kind hier blij mee is