Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

wachten is zo moeilijk.

Aan het wachten op opa.

Wat duurt wachten soms lang voor kinderen. Ik moet vooral mijn oudste zoon voorbereiden op dingen dus ik ben vrijdag begonnen met vertellen dat zondag(vandaag dus) opa ons op komt halen en dat we dan naar oma gaan. Dat kind werd gelijk helemaal hyper en stond meteen voor het raam te springen. Dus nog maar een keer bij me gepakt en het nog eens uitgelegd en er nu bij verteld dat het nog twee nachtjes slapen was. Natuurlijk vond hij dat niet leuk maar na er blijkbaar even nagedacht te hebben kwam hij smiddags bij me en zei mama nog twee nachjes slape..dus ik vroeg wat gaan we dan doen? Opa!!! was het antwoord. (Mijn oudste is helemaal gek met zijn opa's)

En vandaag is het dus zondag en tussen 12 en 1 is opa hier.(opa moet uit delft komen en wij wonen in voorthuizen in gelderland) Het eerste wat de oudste vanmorgen zei??? Opaaaaa!!! ja schat opa komt straks..maar ja hoe leg je het kind straks uit.Dus maar met de klok erbij hem proberen uit te leggen wanneer opa ongeveer er is. Gevolg: hij loopt steeds van het raam naar de klok. We hebben net wel samen speelgoed in een tas gedaan dus dat was al even afleiding. Wat zullen de kids moe zijn vanavond van alles.

Trouwens is het bij jullie ook altijd een volksverhuizing als je weggaat met de kids? We blijven daar tot tweede kerstdag dus ja dan moet je wel wat spullen mee. Ik geloof dat ik onderhand een verhuiswagen nodig ben.hahaha.

10 jaar geleden

Nu de kinderen wat groter worden, valt het mee wat er meegaat voor een tripje vind ik. Toen ze baby/dreumes waren ging er pas echt veel mee!

10 jaar geleden

Onze buurman vroeg een tijdje gelden of we op vakantie gingen, nee hoor we gaan alleen voor het weekend weg ;p Maar ja, campingbedje, slaapspullen en schone kleren voor 4, buggy, speelgoed en eten en drinken voor de kinderen en onze auto zit tot de nok toe vol!!! qua uitleggen hoe lang iets nog duurt, gebruik ik altijd de maaltijden, dus opa komt nadat we broodje hebben gegeten, of mijn zus komt voor het warm eten of na het slaapje van de jongste etc....

10 jaar geleden

Geweldig, he! Hier moeten ze ook echt nog leren om geduldig te zijn..

10 jaar geleden

Yuo ook hier een volksverhuizing. Auto vol.