Snap
  • Kind

Waarom ik mij een popster voel.... :-)

Als kleuterjuf heb je soms het gevoel dat je een popster bent. Hoe gaaf is dat?

Je stelt je dagelijk de vraag:"ben ik aan het trippen of gebeurde dat nou echt?"

Hoeveel gekke dingen ik al heb meegemaakt. Kind die vast zat in een poppenbedje. Elkaar opmaken met verf. Ja, de gekste dingen heb ik gezien. 

Bijna dagelijks ontvang ik liefdesverklaringen

Ik denk dat Brad Pitt jaloers zou zijn op de hoeveelheid verklaringen die ik ontvang.

Sommige fans doen er alles voor om aandacht te krijgen en roepen ( lees schreeuwen) je naam als ze je zien. 

In het winkelcentrum ben ik niet veilig. Elke keer word ik herkend. Schreeuwende fans. Aanstormende fans. Rustig winkelen zit er niet meer in. Soms doen ze er ook alles aan om je aandacht te krijgen. :-)

Ik kan als de beste zingen

Mijn kleuter zijn ervan overtuigd dat ik het allerbeste kan zingen. Na mijn liedje krijg ik een enorm applaus. K3 is er niks bij. Enthousiast wordt er geroepen om nog een liedje. En dit streelt weer mijn ego. Van trots ga ik op tafel staan. Mijn fans gaan dan helemaal uit hun dak. Ze zingen mee en ik krijg een staande ovatie met daarna het verzoek om nog een liedje.

Duidelijk toch? Ik ben een popster!!!


7 jaar geleden

:-)

7 jaar geleden

Ja precies!

7 jaar geleden

Haha leuk!

7 jaar geleden

Ja hij is echt heel leuk. :-)