Snap
  • Kind
  • #winnen

VTech BBQ & GRILL 🔥

Wij mochten via mamaplaats deze te gekke BBQ en grill uitproberen van VTech.

Wat een feestje want wij zijn gek op barbecueën. Cato kon niet wachten toen hij binnenkwam. Ze helpt vaak mee als we bij opa en oma gaan barbecueën. Des te leuker dat ze er nu zelf ook een heeft.

Wij waren in de speeltuin en papa had hem als verrassing in elkaar gezet.

Ze was zo blij toen ze hem zag staan. Ze straalde en begon meteen met spelen. Zo schattig hoe ze voor iedereen een lekker bordje maakt. Tegen iedereen vertelt ze hoe hij eruit ziet.

De barbecue werkt heel gemakkelijk en fijn. Het is meteen duidelijk hoe hij werkt. De 16 accessoires stimuleren het spelen van rollenspellen spelenderwijs.

Hij zit vol leuke zinnetjes, grappige liedjes en rijmpjes. Ook herkent het spit wat je op de barbecue grilt. Je leert zo alle kleuren, tellen en nog veel meer.

Cato reageert heel leuk op de muziekjes en lampjes. Als je op de grill drukt hoor je ook realistische geluiden en je kunt de speelstanden veranderen wat ook heel fijn werkt. Ze barbecuet alsof ze nooit anders heeft gedaan.

Ze kan er zo leuk en lang mee spelen en ze heeft hier zoveel plezier aan. Qua hoogte is hij ook heel goed. Je kunt zelf het volume bepalen wat prettig werkt. Vaak zetten wij hem buiten iets harder.

Het design is heel stevig en duurzaam. En wat ook heel fijn is dat hij automatisch uitschakelt dus niet onnodig lang aanstaat.

Wil jij nu ook zo genieten van deze barbecue? Via mijn Instagram kun je meedoen aan deze te gekke winactie 🔥

Liefs Melissa 💛