Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Voorselectie #babboe bakfiets, een van de...

Yes! Ik zit in de voorselectie van de #babboe elektrische bakfiets. Maar velen met mij ben ik achter gekomen.

Ik win eigenlijk nooit wat en was behoorlijk blij met het mailtje dat ik erbij zit. Maar waarom een #babboe bakfiets? Ik heb 3 kinderen waarvan de oudste 2 naar school gaan. De school van mijn kinderen zit helaas niet om de hoek. Elke ochtend alle drie de kids hup in de auto, stress om een parkeerplek te vinden, stress en op tijd 2 kids in de klas te krijgen en daarna behoorlijk lang wachten om überhaupt een beetje snel weg te kunnen komen. De jongste daarna aan de andere kant van de stad naar het kinderdagverblijf. 

Wat lijkt het me heerlijk om met ze 4en met de #babboe bakfiets naar school te gaan! De kinderen houden van fietsen en ik ook! Eindelijk de auto te kunnen laten staan en lekker van de buitenlucht genieten!

Ik ga duimen deze dagen en wellicht mag ik binnenkort trots over de fietspaden hier fietsen met de #babboe bakfiets en me 3 kinderen