Snap

Vooroordelen en negatieve reacties?

Als je de titel leest zal je niet begrijpen waar dit over gaat, maar ik ga het uit leggen.

Een paar weken geleden heb ik een blog geplaatst over Megan en haar debuut bij GTST. Wel is waar als een figurant maar je moet ergens beginnen. Ik kreeg heel veel reacties op deze blog en veel van deze waren heel positief.......maar helaas zaten er een aantal bij die niet zo positief waren en dit is behoorlijk afgezwakt omschreven.

Tot vandaag, en daar voorbij ook, houd dit mij bezig: WAAROM?

Vinden we niet allemaal kinderen op TV niet geweldig leuk?

Horen kinderen hier niet bij?

Hoe schattig is de nieuwe UNOX reclame over soep in pak, denken jullie dat dit spontaan gefilmd is? Bij dat meisje thuis? En alle kinderfilms waar we onze kinderen zo graag naar laten kijken? Denk je dat dit ook in een keer gefilmd is real-time? 

Voor alles waar leuke en spontane en grappige kinderen voor gebruikt zijn is er een kind gevonden via een casting bureau. Megan vind het toevalling helemaal geweldig om te doen en vind de aandacht helemaal leuk. En ik als moeder? Ja ik vind het ook leuk dat ze mijn kind uitkiezen en ja ik word er trots van als de fotograaf of regisseur zegt dat ze het wel heel goed doet en dat ze het heel makkelijk werken vinden met haar. Dit is echt niet altijd zo. Doe ik het voor mezelf? Nee niet direct, ik hoop mijn kind door deze ervaringen klaar te maken voor de toekomst en ze verdiend er ook een klein beetje mee waardoor het haar straks misschien makkelijker gemaakt kan worden met het uitkiezen van een school. Want het is wel zo dat, met de economie van nu, het kan gebeuren dat we misschien straks geen geld hebben voor het betalen van hun opleiding en dan heeft ze meer kans op een goede opleiding. Begrijp me niet verkeerd hoor, we hebben een spaarplan voor de meiden zodat ze straks wel een leuk bedrag hebben voor school maar er kan tussen nu en 18jr zo veel nog gebeuren en alles wat er op die rekening staat is mooi mee genomen ;-)

Wat wil ik nu zeggen? 

Voor je een negatieve reactie geeft op iemand die zijn of haar kind heeft ingeschreven bij een casting of modellen bureau waarom je dit zo erg vind. En druk die film waar die leuke kinderen in spelen dan ook maar weg want als je niet kan accepteren dat iemand dit met zijn kind doet dan kan je ook niet kijken naar de producten die het voortgebracht heeft.

Ieder zijn ding en ieder zijn mening. Bij ons staat het welzijn van onze kinderen voorop en er is niks of niemand die hier verandering in kan brengen.

10 jaar geleden

Ik heb er op zich geen moeite mee zolang het geen 'Amerikaanse' praktijken gaan worden. Zo nu en dan een keertje ergens aan mee doen is helemaal niet erg. Waar ik bijvoorbeeld mee zit is die talentenshows voor kinderen. Dat vind ik dus wel te ver gaan. Laat je kind gewoon kind zijn! Volwassenen vinden dat soort dingen al gigantisch zwaar. Laat staan kinderen. Maar zo af en toe eens voor de camera is helemaal niet erg!!

10 jaar geleden

Super leuk toch als je kinderen in de spotlights staan. Ik zou het in ieder gebal ook heel leuk vinden, maar mijn kids zijn niet bepaald volgzaam en rustig, dus ik zie ze dat nog niet doen :-) Dus vooral lekker van genieten en trots op ze zijn!

10 jaar geleden

hahaha, ook goed ik ook niet dus ik neem het je niet kwalijk :D We hadden Suzannah achter de cameraman gezet (niet in de weg overigens) en we (ik en de leen papa van Megan) zeiden steeds kijk maar naar je zusje ;-) Ook hij had de bedoeling dat ze met haar snoet op TV zou komen......hahaha

10 jaar geleden

Ik moet naar bed zie ik, ik wilde schrijven ik ben GEEN GTST kijker... maar ergens in mei dus, tja weet ook niet goed naar wie ik moet zoeken, dus je het moet haar opnemen en plaatsen als ze goed in beeld komt :D