Snap

voorbereiding 2de verjaardag

Over 2 dagen wordt onze kleine meid alweer 2 jaar.

Momenteel ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor Jasmijn's tweede verjaardag.

Zondag wordt Jamijn dus 2 jaar alweer. Wat is het snel gegaan. Ondanks dat ze zondag pas jarig is, heb ik het huis net versierd met slingers en ballonnen. Want morgen ga ik haar taart maken, wat ik normaal nooit doe, en het moet nog een minnie mouse taart worden ook. Dus vandaag maar zoveel mogelijk gedaan, zodat ik morgen aan niks anders hoef te denken dan aan de taart.

Kado's heb ik vorige week al ingepakt en staan boven waar ze niet bij kan. En wat zal ze blij zijn als ze ziet wat ze krijgt. Ik vind het nu al leuk om me voor te stellen hoe dat ze gaat reageren.

Gisteren heb ik koekjes gebakken van Mickey Mouse voor op de kdv, en de traktaties gemaakt. Dit jaar heb ik het simpel gehouden met dus een koekje en een bellenblaas en nog een toetertje.

Jasmijn ligt nog even op bed en voor nu even lekker ontspannen. Radio aan en op mamaplaats rondneuzen en bloggen. En dan begint vanaf morgen de stress van de taart, zondag verjaardag en dan vanaf maandag weer echt gaan blokken voor school (ben ook nog bezig met een HBO opleiding, wat niet altijd mee valt met een 2 jarige in huis). En mijn 1ste week vakantie zit er voor nu dan ook al weer op.

10 jaar geleden

Grappig, Jill is ook helemaal fan van Thomas de Trein :)

10 jaar geleden

En vergeet ik je bijna te feliciteren: alvast gefeliciteerd met jullie meid dat ze maar een SUPER verjaardag mag hebben

10 jaar geleden

helemaal leuk en klinkt goed, hier 25 november een jarige die 2 wordt maar nu toch echt al bezig met voorbereidingen voor zover dat kan (mamas hoofd zit vol dus alles wat ik kan afvinken is mooie ruimte voor andere dingen haha). Maarree die mickey mouse koekies ik zeg kom maar op met recept :)

10 jaar geleden

dank je wel