Snap
  • Kind
  • bioscoop
  • uitstapje
  • eerstekeer
  • moederendochter
  • theseawifelife

Voor het eerst naar de bioscoop met Marley

Ik vind het belangrijk en vooral heel erg leuk om apart met de meisjes erop uit te gaan. En de eerste keren zijn toch altijd wel het speciaalst.
Snap

Ze is nog nooit naar de bioscoop geweest maar op tv kijkt ze al vaak naar films en series. Frozen hebben we al tig keer gezien. Heel blij dat er nu 2 delen zijn! En deze wordt dan voornamelijk afgewisseld met Paw Patrol. 

Nu staat de tv wel vaak aan maar dan meer voor YouTube, Netflix, Videoland of Disney+. Eigenlijk alleen in de ochtend staat de televisie zelf aan met zappelin en nu kwam daar steeds op de reclame de trailer van de nieuwe film van Lassie. Waarop ze elke x weer zei daar wil ik heen mama!

Snap
Snap
Snap

We waren het weekend bij mijn vader in België en dat is een halfuurtje van Tilburg. Ik heb hier gestudeerd maar zat meer in de bios (die ernaast zit) dan in de klas. Hoe leuk is het dan om met je eigen dochter daar naar de bioscoop te gaan! 

Er was vrijwel niemand! Hadden de hele zaal eerst voor onszelf en net voordat de film begon kwamen er nog maar 2 stellen bij. Heerlijk zo rustig want zo kon Marley alles rustig in haar opnemen. 

In het begin stond het licht nog aan en begon de reclame ze vroeg of het licht uitging? Ja als de film echt gaat beginnen. Net als haar moeder had ze de popcorn al bijna op voordat de film begon en toen de film begon vond ze het zo spannend dat ze er maar bij ging staan.

Halverwege vroeg ze of het licht toch maar weer aan mocht want ze vond het wel een beetje spannend.. ik zeg nee pas als de film weer afgelopen is. Dan moest ik maar een lichtje maken op mijn telefoon.. Uitgelegd dat dat niet mag net als praten omdat mensen naar de film wilden kijken. Oké dat begreep ze wel en keek weer aandachtig verder.

Snap
Snap
Snap

Ze zat er helemaal in! Zo mooi om dat geconcentreerde gezichtje te bewonderen. Op een gegeven moment werd ze een beetje moe en is toen bij mij op schoot komen zitten. Zo heeft ze de hele film uitgekeken! 

Marley is nu bijna 3,5 en het is niet persé een film voor jonge kinderen zoals woezel en pip of juf roos maar ze vond het super leuk en spannend. En omdat ze het steeds gezien had op tv herkende ze het gelijk en dat is zo leuk om te zien.

In de auto zei ze gelijk dat ze als papa thuis is nog een keertje wilt! Geslaagd uitje dus! 

Snap

Mocht je twijfelen of je met jou kindje ook al naar de bioscoop kan. Gewoon doen! Je kan altijd weg als het niet meer gaat en de beleving in een bioscoop is zo anders dan thuis dat ze het vaak langer volhouden dan je denkt. Marley is 3,5 en heeft de hele film uitgekeken. 

3 jaar geleden

Ja zeker doen met catootje hoor 😁

3 jaar geleden

Echt zoo leuk!