Snap

Voetbalkamer GOOOOÁÁÁLLLL.

Kinderen vinden het dan ook geweldig om een eigen voetbalkamer te hebben.

Voetbal is voor veel kinderen een zeer geliefde sport. Zowel jongens als meiden beoefenen het iedere dag. Na schooltijd wordt er buiten lekker gevoetbald, maar ook thuis wordt er veel tijd ingestopt. Kinderen vinden het dan ook geweldig om een eigen voetbalkamer te hebben.

Wij hebben wat ideeën over de voetbalkamer verzameld en delen deze graag met jullie. Het lijkt altijd dat je met het thema voetbalkamer niet zoveel kanten op kunt, maar niets is minder waar. Je kunt er voor kiezen om de kamer compleet te voorzien van allerlei fanshop artikelen van de favoriete voetbalclub. Maar je kunt de voetbal kamer ook een beetje neutraal houden. Je kiest dan voetbal accessoires in het algemeen.

Kleuren voor deze kinderkamer

Tja, Groen is het eerste dat in je op komt. Maar rood met zwart kan ook een leuke zijn. Je kiest hierbij voor een rode muur en zwarte kinderkamer accessoires. Wil je een rustigere combinatie? Neem dan wit als hoofdkleur voor muren en grote meubels. Het voordeel hier van is dat je het ook weer snel kunt wijzigen in iets anders mocht je kleine voetbal fan het zat zijn.

Je kunt de voetbalkamer op allerlei manieren compleet maken. We hebben zelfs voorbeelden gezien waarbij er op het (groene) plafond een compleet voetbalveld met lijnen was geschilderd. Uniek bedacht en zodra je kleintje in bed ligt kijkt hij altijd naar het plafond. De lamp in het midden is natuurlijk dan een voetbalkamer lamp. Wil je meer eenvoud in de voetbal kamer, neem dan een witte muur en wat lichtgroene meubels. Het is een leuk idee om op de vlakke delen van meubels een lijnen patroon als een echt voetbalveld uit te zetten.

10 jaar geleden

ook leuk kamer van favoriete club