Snap
  • verhuizen
  • Met baby
  • stress
  • Nieuwe woning

Vinz slaapt niet meer door! En verhuizen.

Vinz komt vaak in de nacht weer voor fles en we gaan verhuizen.

Al weken deed ik de avond routine met Vinz alleen, papa was elke avond in het huis aan het klussen anders konden we niet op tijd over in het nieuwe huis. Gelukkig sliep je al een tijdje door tot dat een week voor het verhuizen ineens kwam je om 23:00 weer voor een fles en dan om 04:30 ook weer voor een fles! En dan dronk je hem echt bijna leeg ook. Terwijl daar voor kreeg je hem om 19:00 de laatste en sliep je tot een uurtje of half 7 en danweer de ochtend fles, dus dit is echt wel even aanpoten en moe zijn want daarnaast doe ik onze spullen inpakken en klaar zetten voor de verhuizing.

Zaterdag 29 april word je door opa en oma opgehaald vroeg in de ochtend we zwaaien je gedag en geven je veel kusjes en dan ga je daar een nachtje slapen zodat wij met een clubje naasten kunnen verhuizen zodat we alles af kunnen krijgen en je een mooi kamertje hebt!

Wat een weken waren dit zeg pittig ik hield al niet van verhuizen maar met een kind er bij maakt het toch wel lastiger vind ik! Dingen die je gebruikt kan je gwn niet nog inpakken noem maar op. Dit is hopelijk de laatste keer dat we gaan verhuizen😂, we hebben een mooie tussenwoning met een lekker tuintje waar Vinz in kan spelen en mama wat kan tuinieren en van de zon genieten en papa Bbqen. Wat een werk hebben we verzet vooral papa en de familie, nu nog de puntjes op de i en lekker gaan genieten. En hopelijk wat meer rust in het hooft nu en minder stress nu we verhuist zijn!


Vanacht vond vinz het wel lastig in zn bedje te slapen en sliep pas om 22:00 uur na heel druk en wil te spelen uiteindelijk een muziekje aan gezet op de babyfoon en zo viel hij in slaap en was 06:00 wakker dus dat was goed te doen. Dus ik hoop dat hij eigenlijk gewoon last had van spanningen van mij en verhuizen en dat het nu weer beter gaat met het slapen en niet meer zo vaak in de nacht komt. 🙏🏻


Tot de volgende blog! 😘

1 jaar geleden

Ik heb dat ook gehad .kinderen van u een aan dat jij druk bent.ze kunnen het nog niet begrijpen maar worden onrustig. Veel geluk in jullie nieuwe huis

1 jaar geleden

Ja dat denk ik ook indd, nu gaat het al stukken beter😁 dankjewel 😘