Snap
  • Kind
  • gezondheid

Vincent Verkouden

Hij blijft verkouden

Beste, 

Help! Mijn zoontje van nu net een jaar is nog steeds verkouden en hoest nog steeds heel erg. Dit is inmiddels al bijna 4 maanden achter elkaar zo en als ik aan mensen om mij heen vraag, zeggen ze: "Dit is normaal, kleine kinderen zijn vaak goed verkouden". 

Maar toch ga ik me nu zorgen maken, omdat het niet stopt en steeds terugkeert. Het is aan 1 stuk door. In de avond huilt hij ook bij het hoesten, dus hij heeft er ook echt pijn aan. Hij slikt nu VMC-kinderhoestdrank en krijgt een neusspray. Maar zijn er ook andere dingen die misschien kunnen helpen? Ik hoor het graag! 

Groetjes. 

4 jaar geleden

Onze zoon is nu 2 maar is ook non stop verkouden (op een paar dagen tussendoor na). Als je het niet vertrouwd gewoon een bezoekje huisarts en doorverwijzing KNO vragen.

4 jaar geleden

Hier ook een meisje van nu 2, een maand na haar 1e verjaardag is haar neusamandel eruit gehaald, en met 1,5 heeft ze buisjes gekregen. Enige verschil is dat ze nu looporen heeft als ze een oorontsteking heeft. (Dit is om de 4 tot 6 weken). Verder is ze altijd aan het snotteren. Uit ervaring weet ik (ze is de 4e) dat dit uiteindelijk vanzelf overgaat als ze groter is.

4 jaar geleden

Mijn dochter was 2 maanden oud toen ze met RS virus in het ziekenhuis belandde. Sindsdien is ze eigenlijk altijd verkouden (ze is nu 15 maanden). Ze groeit goed, eet goed, drinkt goed en ontwikkelt goed dus heel veel zorgen maak ik me niet. Maar sneu is het wel :(

4 jaar geleden

Gaat hij naar de crèche?