Snap
  • Kind
  • gelukkig
  • zwaar
  • boysmom
  • 3kinderen
  • 4kinderen

Vierde kindje?

Na drie zoons een dochter?

Nu ik bijna 4 maanden geleden bevallen ben van ons derde zoontje. Krijg ik heel vaak de vraag... En komt er nog een vierde? En deze zin: Hierna wel een meisje maken hè?

Ik vond dit nooit erg. En het komt denk ik ook omdat we zelf altijd bekend hebben gemaakt dat onze wens 4 kindjes krijgen was. Maar wij weten zelf niet eens of we dat nog wel willen. 3 kinderen onder de 3 jaar krijgen is echt best wel heeeeel erg pittig. Ik moet er nu echt niet aan denken om überhaupt zwanger te zijn! Laat staan weer bevallen. En jeetje die eerste heftige maanden weer met een baby? NOWAY! ❌

Ik ben eigenlijk best wel blij dat ik mijzelf weer terug begin te krijgen en het is soms nog een aardige zoektocht hier in huize van de Hoeve.

Het huis moet nog afgemaakt worden. 4 dagen moet ik op en neer naar de peuterspeelzaal. Liam en Jayden gaan 2 ochtenden samen. En Jayden gaat 2 middagen extra alleen. En dan komt nog het hele huishouden erbij. En Quinn die nog veel naar bed gaat, flesjes krijgt en aandacht wil.

Ruimte in het huis hebben we wel voor een vierde kindje. En in ons hart zeker ook. Maar of het verstandig is en echt iets wat we toch nog willen? Dat weten we nog niet…. De tijd zal het leren.

Wat ik nog even wil zeggen is dat ik het best vervelend begin te vinden dat vooral mensen altijd maar over een meisje beginnen. Mij boeit het serieus geen ene ***** wat het geslacht van mijn kinderen is. Eerder dacht ik wel leuk een meisje. Maar wat maakt het eigenlijk uit? Helemaal niks. Het gaat om het kindje. En misschien zou een vierde jongetje juist heel erg leuk zijn. En hoe cliché het ook klinkt als het maar gezond is!

Misschien denk je nu wel meid waarom denk je er überhaupt al over na? Je bent pas bevallen. Nou zal ik je even vertellen… Als we er dan toch voor kiezen, dan wil ik er nu niet ineens heel veel jaartjes tussen hebben… 😅

Of wij ooit een vierde kindje zullen krijgen is een verassing voor jullie maar ook voor ons. We zien wel wat de toekomst brengt. Voor nu ben ik zielsgelukkig doodmoe hormonaal blij met mijn 4 mannen. 💙

(Af en toe kan ik ze wel achter de gestucte muur plakken.) 😂

Snap