Snap

Vervolg van ons zoontje

Een update over mijn vorige blog over ons zoontje en hoe nu verder....

Ik had verteld dat wij hulp hadden gezocht omdat wij ons zorgen maken om de ontwikkeling van ons zoontje omdat er sommige dingen gewoon niet kloppen. Wij zitten momenteel in de medische molen en hij is aangemeld bij het medisch kinderdag verblijf. Wij hebben inmiddels twee gesprekken gehad daar gehad en een rondleiding en wij staan er nu erg positief in. Het wordt toch 2 dagen in de week daar heen en ook nog 1 dag naar de peuterspeelzaal. Zoals het nu lijkt start hij volgende week maandag al en ben heel benieuwd hoe hij het vindt... Het is toch weer nieuw. Niet iedereen in onze omgeving staat helaas achter onze beslissing en dat vindt ik best moeilijk

7 jaar geleden

Er zullen altijd mensen zijn die hun oordeel de andere kant op hebben staan, maar tja.. Dat is nu mens eigen toch. Het is voor hem gewoon het belangrijkste dat zijn ouders achter hem staan, en dat doen jullie!

7 jaar geleden

Het zijn de mensen die zelf naar mij toe kwamen en zeiden er klopt iets niet bij hem en die nu zeggen..het gaat toch goed? Ja het is super lief, zorgzaam mannetje en die heerlijk kan genieten. En inderdaad vaak wordt gezegd...ik merk niets aan hem hoor. Vanaf baby af aan maakt hij al bijna geen oog contact en weinig emotie..niet lachen en niet reageren. Hij heeft een behoorlijke spraak achterstand en reactie blijft uit die je verwacht bij kindjes van zijn leeftijd. Alles moet vanuit zijn fantasie en denk wijze komen...eigenlijk te veel om uit teleggen. Maar leeft vooral vanuit zijn eigen wereld.

7 jaar geleden

Nou dat is het belangrijkste, als hij op zn plek zit daar dan is het goed toch, ik lees net dat hij misschien autistisch is, dus voor hem zal de overgang misschien wel wat lastiger zijn, goed uitleggen waar hij heen gaat, wie, wie is, wat hij daar gaat doen etc, dat kan het makkelijker maken! Succes!

7 jaar geleden

Waarom staan mensen er in jullie omgeving niet achter ? Het bekende fenomeen ''hij mankeert niks'' ??? Jullie moeten doen wat jullie denken wat goed is voor hem :) Mag ik vragen waarom ze denken aan ASS ?