Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Vervolg knutselclub

Ik zou nog even een vervolg schrijven over de knutselclub. Ik heb die mevrouw aangesproken op het feit dat mijn zoon nu niet meer op de knutselclub mag komen. Ik heb haar verteld dat ik het niet leuk vond dat ik van andere kinderen te horen krijg dat mijn zoon Ryan niet meer op de knutselclub mag komen. En dat zij tussen neus en lippen door even zegt dat dit niet de bedoeling is van de knutselclub. Ze begon meteen dat heb ik niet gezegd en bla bla bla....ik zei ho even...je luistert niet goed naar mijn verhaal. Ik vertel je wat ik heb gehoord van andere kinderen, maar ik heb zelf geen idee wat er gebeurd is en dat wil ik graag weten.

Blijkbaar is mijn zoon dus erg vervelend geweest en wilde hij niks maken en ging hij alleen boos doen en tegen de tafel schoppen. Kijk...vertel je dat erbij heb ik een duidelijker beeld van wat er gebeurd is en dan kan ik er iets mee. En dan kan ik mijn zoon er ook op aanspreken als hij het niet leuk vind dat hij dat zegt dan hoeft hij er ook niet heen. En als hij zegt dat hij het wel leuk vindt en hij gaat heen dat hij dan ook leuk moet meedoen. Ze heeft haar excuses aangeboden dat ze het anders had moeten brengen.

Voor mij is het wel een beetje klaar. Mijn dochter vindt het erg leuk zij mag dan best heen, maar mijn zoon laat ik wel thuis. Ga ik wel samen met hem knutselen of iets anders wat hij erg leuk vindt.

10 jaar geleden

fijn dat je het hebt "afgehandeld", idd niet over je kant laten gaan en nu wat meer duidelijkheid hebt. merk weldat mensen snel in verdediging schieten als ze ergens op aangesproken worden.

10 jaar geleden

Tja, als je er zelf niet bij bent kun je ook niet weten hoe het eraan toe gaat. Jammer voor dat hij het er toch niet leuk vond en jammer dat zij zo reageerde. Maar nu kun je thuis lekker even tijd met je ventje allen hebben, ook lekker!

10 jaar geleden

Groot gelijk!