Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Vermaakt tips?!

Hoe meer je kind beweegt, hoe meer je op hem moet letten! Ik ben op zoek naar tips die er voor zorgen dat ik er niet de hele tijd naast hoef te zitten.

Nu mijn kindje groter word merk ik dat ik het moeilijker vind om het bezig te houden. Hij beweegt nu ook steeds meer en ik kan hem niet meer alleen op een kleedje leggen met een knuffel.

Ik vroeg me af of iemand een tip had hoe ik hem wel kon vermaken maar er niet zelf naast hoef te zitten om hem als het waren persoonlijk te vermaken? Zodat hij wel lekker bezig is maar ik onder tussen twee dingen te gelijk kan doen!

10 jaar geleden

een bal waar ie acher aan kan proberen, sok met rammeltje, idd en babygym ding

10 jaar geleden

een kruiptunnel is ook uren plezier... Hoe oud is je kleintje? en helaas is bezighouden nou eenmaal deel van deze leeftijd (mijn zoon is nu 26 maanden en begint NU pas wat zelfstandiger te spelen...was tot nu toe echt een handenbindertje)

10 jaar geleden

Ik weet niet hoe oud je zoontje is, maar mij mij vonden ze een babygym heel erg leuk... Toen ze eenmaal konden kruipen legde ik door de hele kamer heen kussens en daarachte dan verschillde speelgoedjes, vonden ze geweldig om naar het speelgoed op zoek te gaan. Kost even wat voorbereiding, maar daarna had ik even mijn handen vrij. Succes!