Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Verloten? Vind ik leuk!

Ik ben van plan ook mijn revieuws van alles wat met baby's/kids te maken heeft, te bloggen.. Om t met jullie te delen vind ik gewoon leuk!

Houten blokkentrein van de Hema!

Mama's.. Ik heb wat leuks. De houten blokkentrein van de Hema.

Overall vind ik t leuk speelgoed! Houten speelgoed vind ik sowieso tof. Deze heeft veel kleur en kan rijden, daar scoor je bij mijn zoontje van 1 sowieso mee. De trein rijdt echt en is leuk om in elkaar te zetten! Er zijn alleen weinig verschillende manieren waarop je m weer in elkaar kan zetten. Maar wel zo leuk voor de kleintjes! De verf bladert niet, maar slijt wel. Het is ook wel de taak aan de mama's en papa's om 'm netjes bij elkaar te houden en op te ruimen waar de kids niet zelf bij kunnen. Meer om te voorkomen dat je een incomplete trein hebt. Voor €9.95 een leuke koop! 

Leeftijd 

Er staat bij "leeftijd van 1 - 4". Ik vind persoonlijk 1 jaar vrij jong en 4 wellicht wat te saai. 2 - 3 vind ik een betere leeftijd. 

Speelplezier

De trein is bij mijn dochter van 5 goed voor 10min speelplezier. Uit elkaar halen en in elkaar zetten, 1 rondje en klaar ermee.  Mijn zoontje van 1 is er binnen 5min klaar mee. Hij haalt een blokje eraf, gooit t blokje en probeert er 1 op te zetten. Lukt niet en kruipt verder. Mijn zoontje is wel driftig. 

Prijs/kwaliteit

Ik vind het zelf een goede verhouding voor een tientje! Hij is heel stevig en blijft goed. 

Hebben?

Op 1 april a.s. om 12.00u verloot ik t item onder de reacties. Leuk! 

8 jaar geleden

Ow echt? Moet ik toch eens beter kijken daar! Ga ik t gelijk toevoegen in de blog ;)

8 jaar geleden

Speelotheek? Volgens mij wel eens gehoord! Nu nog vinden.. Haha ik ga eens kijken of ze dat hier in de buurt hebben, lijkt me leuk dat je kan uittesten wat ze echt leuk vinden!

8 jaar geleden

Ik koop zelf veel bij de kruidvat. Vooral houten puzzels hebben ze wel veel. Online heb ik eigenlijk allen nog maar een blokkenton van woezel en pip gekocht bij telekidstoys. Lijkt me leuk zo'n blog! Ik ben benieuwd!

8 jaar geleden

Oja speelgoed met geluiden vond mijn zoon op die leeftijd geweldig. Vaak 2 of zelfs 3 verschillende speelgoed aan tot ik het zat werd ;).