Snap
  • Kind
  • Voeding
  • eten
  • Verjaardag
  • taarten

Verjaardagstaart

Ik wil mezelf even voorstellen: mijn naam is Heidi Klarenbeek en ben nog net geen 40 jaar jong. Ik ben getrouwd met Vincent en heb een zoon, Luca. Hij is 10 jaar. Woon in IJsselstein, en van huis uit heb ik mijn taart- en decoratiebedrijf. Ik maak babyshower-, geboorte taarten en cupcakes. Ik geef ook workshops bij mensen thuis. Ook doen wij de begeleiding bij kinderfeestjes. Ik hoop dat iedereen die mijn blog zal gaan volgen ook mijn site bezoekt.

www.tanteklaartje.nl voor heerlijke taarten en cupcakes.

Mijn streven is om iedere week een blog te plaatsen. En hoop zo mama's te inspireren om gezellig thuis met de kinderen taarten en cupcakes te gaan maken.

Deze week staat in het teken van de taart voor mijn nichtje's (Maygan) eerste verjaardag, en zelfs als je al vele taarten hebt gemaakt, blijft het spannend. Zeker als er veel familie komt moet de taart super bijzonder zijn. Het wordt een taart van 3 lagen, dus zeker al lekker hoog.  De onderste laag wordt van wittechocoladecake en chocoladeganache voor de stevigheid de overige lagen worden van vanillebiscuit gevuld met aardbeiconfituur en vanille creme. Ze wil de Tweenies geboetseerd hebben en haar naam op de taart, dus voor zondag heb ik nog veel te doen. Ik hoop dat ik volgende week een foto kan plaatsen voor jullie.

Tot snel en hoop dat jullie ook gezellig komen bloggen.

12 jaar geleden

Hallo blogvolgers, Wat een leuke reacties. Het is voor de klant zeker spannend maar als goed is wanneer je taart besteld wordt er een tekening gemaakt (tenminste bij mij wel) van hoe de taart er uit komt te zien. Zo hebben klanten toch al een beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. En het leuke van mijn bedrijf is dat je eventueel je eigen taart kan versieren onder persoonlijke begeleiding. Zo heb je de beschikking over professionele materialen en producten. En je kan bij mij altijd tools huren om toch thuis een verjaardags taart te maken en te bekleden. Dus hou mijn site in de gaten na sebtember gaat er veel spannende dingen gebeuren met tanteklaartje.

12 jaar geleden

Wat leuk!! Mijn dochter had voor haar eerste verjaardag een 3- laags stapeltaart. Prachtig, eentje met Hello Kitty! Ik wou dat ik het zelf kon doen! Ik zou eigenlijk niet weten wat ik dan precies in huis moet halen, ik vind het ook zonde om er heel veel geld aan te besteden, terwijl ik misschien maar 3 taarten per jaar maak. Wat moet je als basis eigenlijk allemaal aanschaffen?

12 jaar geleden

Hey wat leuk zeg. Mijn dochtertje wordt aanstaande maandag 1 jaar oud en ik heb een Nijntje taart besteld (een stapeltaart) bij één van je collega's hier in de omgeving. Zo spannend als het voor de maakster is zo spannend is het voor mij ook... Het is toch een hele uitgave voor iets waarvan je niet weet hoe het er uit komt te zien. Ik ben rete benieuwd! Ga je site in de gaten houden want ik zou het zelf ook wel willen leren. :)