Snap
  • Kind
  • baby
  • tijd
  • peuter
  • luier
  • vieren
  • feest
  • pit
  • verheug

Van baby naar peuter

Ik wil nog geen afscheid nemen van die bijzondere tijd, maar tegelijk ik verheug me ook op de nieuwe fase die komen gaat. Baby naar peuter

Nog zes weken en dan vieren wij feest. Dan vieren wij dat ons kleine meisje, met die mooie zachte zwarte haartjes is gegroeid tot een blond mini mensje, want dat is ze al.

baby naar peuter Het kleine meisje, ik zie haar nog in mijn armen liggen. Zo geel als een citroentje, maatje 50 zelfs nog te groot. Nu wil ze niet meer bij mama liggen, de wereld ontdekken is veel leuker!

Zo heerlijk tegen je aan, even de geur van je kindje opsnuiven. Nu restjes wortel in haar haren en smeerkaas in haar neus. Slapend in je armen, knorrend en zuchtend. Nu springend in haar bed, de wereld is te leuk om te slapen!

Mijn kleine meisje, het aankleed kussen leek nog zo groot. Nu met twee man sterk een luier verschonen. Van een klein meisje naar een echte meid met pit.

Omdraaien, zitten, vasthouden, gooien, kruipen, lachen, boos worden, zwaaien, dansen, staan, eten, lopen, zelf doen en kletsen. Ze heeft het allemaal geleerd in die 22 maanden tijd. Geen fase gaat zo snel als van pasgeboren baby naar peuter.

Ik wil nog geen afscheid nemen van die bijzondere tijd, maar tegelijk ik verheug me ook op de nieuwe fase die komen gaat.

Nog zes weken.

6 jaar geleden

hier nog 11 weken....maar een pittig jongetje en ook al echt een peuter hoor!

11 jaar geleden

ik ken dat gevoel. Ons dochtertje is nu 2 jaar en 3 maanden. Wat een verschil met het kleine poppetje van vlak na de geboorte. En toch...Wat is het genieten, ze wil nu alles wat mamma ook doet. De was in de wasmachine doen, stofzuigen, poetsen. Eten met een grote mensen vork...maaaar dan wel die waar pappa of mamma mee heeft gegeten. Geniet ervan hoor ik veel. De tijd gaat al zo snel. Nou dat is echt waar. Dus dat doen we dan ook met volle teugen. Voor jou dus ook GENIETEN!!!!! :)