Terug
Blog header image

Vakantietips gevraagd!

We willen graag dit jaar op vakantie naar een leuke camping of een leuk vakantiepark. Heeft iemand tips?
Lindsy83
6 jaar geleden

Nog geen ervaring met vakantie met een kleine helaas. Maar ik zie wel vaker blogs over vakanties voorbij komen. Misschien kan je bij de zoekfunctie op deze site eens kijken of je die blogs kan vinden als je vakantie in typt?

Anoniem
6 jaar geleden

Vlieland vind ik het eiland bij uitstek... Ze hebben tenten/ tenthuisjes/ huisjes etc. Veel bos, overdekt zwembad, speeltuintjes genoeg op de camping... Zee dichtbij en geen auto's!!!!!

Anoniem
6 jaar geleden

De julianahoeve in Renesse is erg leuk. Je kunt compleet ingerichte tenten huren of er zelf met je tentje of caravan naartoe. Er is actieve animatie, een overdekt zwembad en ook een speeltuintje binnen. Met een paar minuutjes fiets je naar het strand en ook het dorp is goed aan te fietsen. Wij kwamen hier tot een paar jaar vaak toen mijn schoonmoeder daar een stacaravan had. Jammer genoeg heeft ze die nu niet meer, zou er ook graag weer een keer naartoe gaan.

leonne.marcha
6 jaar geleden

De Molenhof is echt super tof! http://www.demolenhof.nl/ Hier kwam ik zelf van kind tot tiener, het is alleen geen tienercamping maar met 3 jonge broertjes ging ik toch altijd met plezier mee! De Molenhof was toen al te gek en echt mooi afgewerkt met leuke thema's en een geweldig animatieteam. Alles is tot in de puntjes verzorgd en ze zijn helemaal met de tijd mee gegaan, kinderen zullen zich hier geen seconde vervelen. Nu ik dit zo typ lijkt het bijna alsof ik voor hen werk haha maar dat is echt niet het geval. Als mijn kids straks 2 en 4 zijn en we hebben geen extreem budget en kiezen ook voor een vakantie in Nederland dan staat deze camping zeker hoog op mijn lijstje.

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!