Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Vakantietips gevraagd!

We willen graag dit jaar op vakantie naar een leuke camping of een leuk vakantiepark. Heeft iemand tips?

We willen dit jaar graag op vakantie met onze zoon van 2 jaar. Na 2 jaar centerparcs, zijn we hier wel een beetje op uit gekeken. We zouden graag naar een camping (waar ze een ruime stacaravan of chalet hebben) of een vakantiepark gaan in Nederland. Het liefst wel met een overdekt zwembad, zodat we altijd kunnen zwemmen met onze zoon, mocht het slecht weer zijn. En het zou leuk zijn als er animatie en speeltuitntjes aanwezig zouden zijn voor onze kleine man.

Als iemand tips heeft, dat hoor ik het graag!

7 jaar geleden

De Molenhof is echt super tof! http://www.demolenhof.nl/ Hier kwam ik zelf van kind tot tiener, het is alleen geen tienercamping maar met 3 jonge broertjes ging ik toch altijd met plezier mee! De Molenhof was toen al te gek en echt mooi afgewerkt met leuke thema's en een geweldig animatieteam. Alles is tot in de puntjes verzorgd en ze zijn helemaal met de tijd mee gegaan, kinderen zullen zich hier geen seconde vervelen. Nu ik dit zo typ lijkt het bijna alsof ik voor hen werk haha maar dat is echt niet het geval. Als mijn kids straks 2 en 4 zijn en we hebben geen extreem budget en kiezen ook voor een vakantie in Nederland dan staat deze camping zeker hoog op mijn lijstje.

8 jaar geleden

De julianahoeve in Renesse is erg leuk. Je kunt compleet ingerichte tenten huren of er zelf met je tentje of caravan naartoe. Er is actieve animatie, een overdekt zwembad en ook een speeltuintje binnen. Met een paar minuutjes fiets je naar het strand en ook het dorp is goed aan te fietsen. Wij kwamen hier tot een paar jaar vaak toen mijn schoonmoeder daar een stacaravan had. Jammer genoeg heeft ze die nu niet meer, zou er ook graag weer een keer naartoe gaan.

8 jaar geleden

Vlieland vind ik het eiland bij uitstek... Ze hebben tenten/ tenthuisjes/ huisjes etc. Veel bos, overdekt zwembad, speeltuintjes genoeg op de camping... Zee dichtbij en geen auto's!!!!!

8 jaar geleden

Nog geen ervaring met vakantie met een kleine helaas. Maar ik zie wel vaker blogs over vakanties voorbij komen. Misschien kan je bij de zoekfunctie op deze site eens kijken of je die blogs kan vinden als je vakantie in typt?