Snap

Vakantie!?

De vakantie is begonnen. Druk bezig om de caravan in te ruimen. (andere gekocht dus effe wat meer werk)

Gelukkig heb ik een dame die goed kan slapen. Met die mooie weer is ze zo veel buiten dat ze soms wel 18 uur slaapt. Vanmorgen na een pap fles dus weer lekker terug gelegd. Ondertussen mijn huiskamer schoon, lading kleding de caravan in en wat boodschappen in de auto gestopt.

Morgen vertrekken we naar de camping. Een super de luxe van alle gemakken voorzien camping om precies te zijn. Dus vermaak genoeg. Ik ben zo benieuwd hoe ze het zal vinden. Vorig jaar zijn ook we ook naar een camping geweest. Maar het kindje van toen kan je niet vergelijken met het kindje van nu. Nu is ze 1,5 en loopt alle kanten op. Heel benieuwd hoe uitgerust papa en mama zullen zijn. :)

Gelukkig (voor ons) hebben wij ook nog twee honden. Daarom hebben wij al enkele jaren een schapennet wat wij om de caravan heen zetten zodat de honden niet aan de lijn hoeven. Maar nu zal dat net er ook voor zorgen dat het onze dochter binnenhoudt.

Maar we gaan in ieder geval genieten. Hebben er een mooi zwembad bij, kinderboerderij en diverse speeltuinen. En ik kan me afvragen wat ik wil maar antwoorden heb ik toch pas als we weer terug zijn.

10 jaar geleden

Fijne vakantie!

10 jaar geleden

Klinkt super, veel plezier!

10 jaar geleden

Dank je. Gaat lukken

10 jaar geleden

Fijne vakantie...geniet ervan!