Snap
  • Kind
  • mamaplaatscollab
  • littletikes
  • passtheoven
  • firstappliance

Urenlang speelplezier met deze levensechte kinderkeuken!

Toen dit keukentje van @littletikesbenelux binnenkwam, was het direct een grote hit. De glimlach op de gezichten van Dane en Riff was niet weg te krijgen. Het keukentje moest direct uit de doos worden gehaald en in een handomdraai was deze opgebouwd. Het eetfeest kon beginnen…

Het keukentje heeft veel functies en is daarom heel realistisch. De fornuispitten lichten op, de knoppen draaien en klikken, het ovenlampje gaat aan en uit en de bakplaat is uitneembaar. Bovendien hoor je kokend water sissen en timers die afgaan. Kortom, levensecht! Dat zorgt naar mijn mening voor urenlang speelplezier. Voordat je het weet heb je echte sterren chefs in huis staan!

Wij kregen elke dag de lekkerste maaltijden voorgeschoteld. Omdat de kids mogen doen alsof ze zelf koken, wordt hun verantwoordelijkheidsgevoel en fantasie gestimuleerd. Een eitje met een plakje spek in de pan, een lekker stukje vlees van de gril, of versgebakken chocoladekoekjes uit de oven!

Het keukentje is makkelijk op te bouwen en er is genoeg ruimte om alle kookaccessoires erin op te bergen. Groot speelgoed kan best wel afschrikken, dus dit is zeker een pluspunt is als je het mij vraagt. Kortom: urenlang speelplezier met deze levensechte kinderkeuken!

Leuk om te weten: binnen deze speelgoedlijn is er ook een koelkast en een wasmachine verkrijgbaar, met ook ieder levensechte functies. Voor je het weet hebben de kleintjes hun hele inboedel bij elkaar voor later! Wij gingen ook aan de slag voor een geweldig project van Mamaplaats en @littletikesbenelux

Samen met een paar andere leuke instamommy’s hebben we een heel gaaf IGTV-filmpje gemaakt en kunnen jullie zien wat er allemaal mogelijk is met de huisraad van First Appliance, check it Out!

Lieve groetjes,

Inge en de jongens 🤍

3 jaar geleden

Wij hebben de 'standaard; Ikea keuken, maar dit is wel een slagje leuker denk ik!!! Gaat op de verlanglijst!

3 jaar geleden

Wat een super leuk filmpje! Ik zou alle drie die apparaten wel willen haha! Even Sint lief aanijken ;)

3 jaar geleden

Ik had het filmpje al voorbij zien komen en het ziet er zo gezellig uit. Leuk hoor 😁