Snap
  • Kind
  • post_short

Uitdelen op school....

Het lijkt inmiddels wel een strijd! Wat deelt jou kind op school uit? En hoe gek maken de ander moeders het?

Waar zijn toch de zakjes chips gebleven? En het blokje kaas of worst?

Als je nu een tractatie maakt zelfs een cadeautje voor alle kinderen bij. Je bent al snel 1euro per kind kwijt en als je een klas van 30kinderen heb is dit best heel kostbaar. Wat moet je dan uitdelen op school?

Wat geef jij en hoe gek maak je het dan?

10 jaar geleden

Leuk, ik lees hier even mee, mijn zoontje word binnenkort 4 en neemt dan afscheid van de creche.. Wat ik pas zag was een cake gesneden in lange reepjes zeg maar (dit was dan friet)en van een A4 tje een frietzakje gemaakt, en daar dus de cake reepjes in , vond t wel grappig! En niet duur dus..

10 jaar geleden

Hier op school mag niet uitgedeeld worden.. de een wilde de ander overtreffen en was niet leuk meer..school heeft besloten dat er niet meer uitgedeeld mag worden.mijn dochter zit nu in groep 1 en is net jarig geweest..ze heeft het ook niet gemist..ze mocht de hele dag haar kroon op die de juf had gemaakt.kindje vd dag was ze.hele dag juf helpen.muziek maken zingen.houten taart met echte kaarsjes die ze uit mocht blazen... hele dag stond mijn dochter in de belangstelling. ... ze vind het super..uitdelen had ze niet gemist..

10 jaar geleden

ik ben mama van 3 pracht kids , een meid van bijna 16 , een knul van bijna 10 en eentje van bijna 7 me stoere binkie hahahahaha , dus ben al aantal jaren in de traktaties bezig hahahahaha , ik knutsel of bak zelf heel veel traktaties in elkaar , zo heb ik cupcakes gemaakt met groene boter creme erom in gras vorm gespoten en daar een krokodil van spek op gedaan super hit in de klas en weinig uitgave , ook cupcake ijsjes of de variant van nu de cakepopijsjes in een echte obliehoorn was groot op school , zakjes chips in een avond omgetoverd tot een heuze boederij aan dieren , roze varkens koeien met bruine en zwarte vlekken en dergelijke gemaakt super leuk simpel met karton en stiften gemaakt en daar zat het simpele zakje chips in , mochten jullie ideeeen nodig hebben dan mailen jullie me maar na 10 jaar peuterzaal en lagereschool traktaties en nu ook tiener dingen verzinnen denk dat ik wel leuke goedkope en makkelijke dingen voor jullie kan bedenken groetjes nadine1977

10 jaar geleden

ik had een rugzakje gemaakt met daarin onderaan een doosje rozijnen met daaraan een stokje met wolkjes, vlinder en regenboog eraan en op dat doosje een doosje waar ik een clown van had gemaakt, met nog 2 soorten uitdeel speelgoedjes erin klik klakers en diertjes met wieltjes waardoor ze leken te lopen en een ballonnetje sloeg erg in!